Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nyhedsbrev - SÆRUDGAVE: Science City Erhvervskonference januar 2024

I anledning af Science City's erhverskonference i januar 2024 bringer vi denne særudgave af nyhedsbrevet, hvor vi kigger tilbage på en række artikler, som blev bragt i 2023. 

Nyhedsbrev januar 2024
Nyhedsbrev januar 2024
  • September: Letbanens nærmeste nabobutikkers forventninger til letbanen

    ”Vinduesudstillingen er god PR-mulighed, personalet får let vej til job, og der er udsigt til flere strøgkunder.” Det er nogle af de primære forventninger blandt letbanens allernærmeste naboer på Jernbanepladsen. Vi har talt med medarbejdere fra fire af de allernærmeste butikker til letbanen på Jernbanepladsen om deres forventninger til den kommende spiller i trafikken. En enkelt savner dog også de nedlagte p-pladser. Læs mere HER. 


    Fra venstre mod højre: Victor Thorsen/Jupiter Cykler, Daniel Miller/Spejder Sport, Marcel Zikic/Trævarefabrikkernes Udsalg og Jakob Lichtenberg/Faraos Cigarer.
    Fire butikschefer fra Jernbanepladsen. Fra venstre mod højre: Victor Thorsen/Jupiter Cykler, Daniel Miller/Spejder Sport, Marcel Zikic/Trævarefabrikkernes Udsalg og Jakob Lichtenberg/Faraos Cigarer.

  • Juni: Gå eller tag cyklen til Fortunbyen St. fra store boligområder, Lyngby Stadion eller Dyrehaven

    Let gennem Lyngby: Vi gør klar til letbanen og zoomer hver måned ind på en bydel, en trafikantgruppe eller noget helt tredje for at fortælle om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med letbanen. I juni kigger vi nærmere på gå- og cykelafstande til og fra Fortunbyen Station. Læs artiklen HER.


    Fortunbyen Station. Visualisering: Schønherr.
    Fortunbyen Station. Visualisering: Schønherr.

  • Oktober: Et billede siger mere end tusind ord: Turen fra Buddingevej til Lundtofte st. set fra oven

    Kom med på tur og se letbanebyggeriet oppefra i denne spritnye dronevideo. Den oprindeligt 4 minutter lange video er i denne lynversion kogt ned til 2 min. og 18 sek.

    Dronevideoen er optaget i begyndelsen af oktober, hvilket betyder, at nogle områder ser anderledes ud i dag.

     

    Visuel status på letbanebyggeriet

    Videoen besvarer visuelt nogle af de spørgsmål, vi ofte forsøger at besvare med ord, bl.a.: Hvor langt er byggeriet rundt i byen? Hvordan bliver det endelige bybillede med letbanen som ny spiller i trafikken? Hvor præcis kører letbanen? Læs mere HER. 


    Ny dronevideo: Fra Buddingevej ved Fort Allé til Lundtofte station på ca. 2 minutter
    Ny dronevideo: Fra Buddingevej ved Fort Allé til Lundtofte station på ca. 2 minutter

  • April: Der lægges spor på Buddingevej - kom med på fotorundtur på ikonisk strækning

    Letbanebyggeriet i Lyngby-Taarbæk Kommune har nået en milepæl. Arbejdet med at lægge skinner på Buddingevej er i fuld gang. Klik her for at se fotoreportagen fra den ikoniske strækning.


    Der lægges spor på Buddingevej april 2023 - 1
    1: På Buddingevej på strækningen mellem Engelsborgvej og Chr. X’s Allé påbegyndte entreprenør Aarsleff Rail den såkaldte Transport System fase i begyndelsen af april. Fasen indebærer blandt andet skinnelægning og senere opsætning af kørestrømsmaster mm.

  • November: Find vej i Lyngbys hyggelige bycentrum med vores nye bykort

    For at gøre det nemt at finde vej til Kongens Lyngbys overflødighedshorn af shoppe-, hygge- og spisemuligheder, anbefaler vi alle at bruge vores ny-opdaterede kort med markering af byens p-pladser og adgangsveje for bilister, hvad enten de kommer fra Motorring 3, Helsingørmotorvejen, Buddingevej eller Kongevejen - samt markering af S-tog, Lokaltog og busstop.

    Velkommen til julen i Kongens Lyngby.


    Find vej til julen i Lyngbys hyggelige bycentrum med vores nye bykort med adgangsveje og p-muligheder i Lyngby C.
    Find vej til julen i Lyngbys hyggelige bycentrum med vores nye bykort med adgangsveje og p-muligheder i Lyngby C. Klik på kortet og se det i større format.

Læs vores tidligere nyhedsbreve