Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nyhedsbrev JANUAR

I denne måned byder vi på et besøg i fire forretninger på Lyngby Torv, sætter lup på cyklisterne i vores "Let gennem Lyngby-temaserie", informerer om lukning af Buddingevej/Nybrovej-krydset og giver en samlet status på byggeaktivitet i februar.

Nyhedsbrev januar 2024
Nyhedsbrev januar 2024
 • "Når først den ruller, tror jeg nok, det skal blive godt"

  HW Hjørnet, Rådhuskiosken, Sunde Sko og SymaskineXperten har til sammen flere hundrede års butikserfaring fra den allermest centrale del af Lyngby. Læs HER hvad personerne bag disken i disse fire forretninger på Lyngby Torv siger til letbanen.  Letbanen og naboerne: Fire ikoniske forretninger på Lyngby Torv.
  Letbanen og naboerne: Fire ikoniske forretninger på Lyngby Torv.


  Øverst til venstre ses René Hartvig Rasmussen foran hans fodterapeut-klinik og butik Sunde Sko, øverst til højre er det Torben Kærsgaard foran Rådhuskiosken, nederst til venstre står Thomas Hviid foran HW Isenkram og nederst til venstre ses butik SymaskineXperten.
 • Let gennem Lyngby på cykel

  Let gennem Lyngby: Vi zoomer hver måned ind på en bydel, en trafikantgruppe eller noget helt tredje for at fortælle om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med letbanen. I denne måned fokuserer vi på, hvordan livet som cykelist kommer til at se ud. Udover at det bliver nemt for cyklister at komme til og fra letbanestationerne og medbringe cyklen i letbanen, så er der samtidig også rig mulighed for at parkere sin cykel på letbanestationerne. Læs mere her. 


  Strategisk cykelstinet i Lyngby
  Strategisk cykelstinet i Lyngby

 • Højst fem centimeter fra perronkant og op til letbanens gulv

  Af sikkerhedsmæssige årsager vil letbanens gulv aldrig være lavere end perronen. I en evakueringssituation må der nemlig ikke være den mindste hindring ud / trin op for at komme ud af letbanen. Læs mere HER.


  Letbanetogene og perronerne er derfor bygget sådan, at der højest er fem centimeter fra perronkanten og op til togets gulv. Illustrationen er fra Glostrup station.
  Letbanetogene og perronerne er derfor bygget sådan, at der højest er fem centimeter fra perronkanten og op til togets gulv. Illustrationen er fra Glostrup station.

 • Nybrovej/Buddingevej -krydset lukkes midlertidigt for biltrafik i februar måned

  Hovedstadens Letbane og entreprenør Siemens Aarsleff Rail går nu i gang med at lægge skinner i krydset ved Buddingevej og Nybrovej. Krydset lukkes for biltrafik i cirka fire uger med opstart 2. februar - og trafikken omlægges i denne periode. Læs mere HER.


  Buddingevej-Nybrovej -krydset. Luftfoto er fra august 2023.
  Buddingevej-Nybrovej -krydset. Luftfoto er fra august 2023.

 • Letbanestatus februar 2024: Oversigt over aktuel byggeaktivitet

  Hold øje med vores aktuelle byggeaktiviteter - vi offentliggør hver måned Lyngby-Taarbæk Kommunes "Letbanestatus" med beskrivelse af aktuelle byggeplaner. Klik på de fire forskellige bydele eller åbn den printvenlige version af månedens statusdokument.


  Letbanestatus - februar 2024
  Letbanestatus - februar 2024

   

   

 • Abonnér på nyhedsbrevet

  Vi inviterer løbende nye med ombord på letbane-nyhedsbrev-modtagerlisten – fortæl endelig alle du kender i Lyngby om nyhedsbrevet og send det gerne videre til kolleger, naboer, samarbejdspartnere, netværk, sportsklub mm. Se oversigt over tidligere nyhedsbreve nederst her på siden.

  Tilmelding nyhedsbrev ved at skrive TILMELDING NYHEDSBREV til letbane@ltk.dk

  Invitér dine naboer og andre fra dit lokale netværk med på nyhedsbrev-modtagerlisten.