Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Gå- og cykelafstande til og fra Fortunbyen Station

Let gennem Lyngby: Vi gør klar til letbanen og zoomer hver måned ind på en bydel, en trafikantgruppe eller noget helt tredje for at fortælle om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med letbanen. I denne måned: Gå- og cykelafstande til Fortunbyen Station.

Fortunbyen letbanestation vil især blive brugt af beboere i området samt deres besøgende. Stationen ligger omgivet af en masse beboelse i form af især etageboliger og rækkehuse helt tæt på (1-6 minutters gåtur) samt villaområderne i Hvidegårdsparken og Fortunen lidt længere væk (8-10 minutters gåtur).

Fortunbyen Station byder dog på mere end boligområder, bl.a. Lindegårdsskolen og Baunehøj Plejecenter, der begge ligger i kort gåafstand til stationen. 

 

Tag cyklen med i letbanen

Da det er nemt at medbringe cykel i letbanen, vil vi også nævne nogle af de attraktioner, der ligger lidt længere væk fra Fortunbyen Station - i kort cykelafstand fra perronen:

  • Der er cirka 1,3 km til Lyngby Idrætsby med svømmehal, tennisbaner og ikke mindst Lyngby Stadion, hvor superliga-klubben Lyngby Boldklub har hjemmebane.
  • Endelig er der cirka 1,4 km til Fortunbyens ponycenter og indgang til Dyrehaven.

Let gennem Lyngby

 

  • Temaserie om bydele tæt på letbanestationerne
  • Vi zoomer hver måned ind på en bydel, en trafikantgruppe eller noget helt tredje for at fortælle om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med letbanen
  • Vi har samlet artiklerne HER - læs dem og bliv klar til letbanen

 

Se skitseprojekt for Fortunbyen Station

Landskabsarkitektfirmaet Schønherr har i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Kommune udarbejdet et skitseprojekt for Fortunbyen Station. Dyk ned i det og se hvordan den kommende station på toppen af Klampenborgvej kommer til at se ud - eller se hver enkelt side i billedgalleri herunder.