Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Fire centrale arbejdsområder i Lyngby lige nu på nogle af byens mest trafikerede veje

Letbanearbejdet nærmer sig de sidste faser i Lyngby-Taarbæk Kommune. Inden biler og busser kan køre gennem byen på nylagt asfalt og uden omkørsler, skal vi dog gennem en periode med forskellige trafikale ændringer, som vi skitserer her i artiklen.

Buddingevej, Jernbanepladsen og Klampenborgvej asfalteres i denne tid, hvilket betyder omkørsler væk fra nogle af Lyngbys allermest befærdede trafikårer. Derudover lægges der skinner på Buddingevej langs de engelske rækkehuse.

 

Færdig inden Black Friday

Fælles for de fire nævnte arbejdsområder er, at det forventes, at de vil være færdige inden Black Friday og julehandlen, hvor der er stort behov for så let adgang til Lyngby C som som muligt.

Klik på de enkelte vejnavne herunder og læs mere om trafikale ændringer i pågældende område:

 

 

Mange omkørselsruter i Lyngby i denne tid

Ovenstående arbejde indebærer omkørselsruter for biler og busser væk fra nogle af Lyngbys allermest trafikerede veje. Letbane-teamet anbefaler alle at udvise ekstra tålmodighed i trafikken. Klik på vejnavnene øverst i denne artikel og læs mere om de pågældende områder.

Hold dig opdateret her på letbane.ltk.dk - og giv endelig besked videre til alle, du arbejder sammen med eller på anden måde har et ærinde i Lyngby med bil eller bus. Brug også Google Maps' Live Trafik funktion til at vise dig hurtigste vej.