Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig ændret adgangsvej for beboere på Buddingevej 18A-24B

Lige nu bygges letbanens linjeføring på Buddingevej på strækningen mellem Chr. X' Allé og Engelsborgvej. Fra uge 43 til og med uge 45 forventes opstart af arbejdet med letbanens transportsystem (bl.a. svejsning af skinner og opsætning af arbejdstelt).

Hvad betyder det for dig, der bor og færdes i området?

Arbejdet betyder, beboere på strækningen mellem Chr. X’s Allé og Engelsborgvej skal køre ind og ud via krydset ved Chr. X’s Allé fremfor ved den lille midlertidige p-plads ved Engelsborgvej.

For beboere på adresserne Buddingevej 18A-24B vil det i perioden ikke være muligt at anvende ind/udkørsel til egen matrikel, da arbejdsområdets omfang desværre ikke gør dette muligt. Der henvises til øvrig parkering i området.   

 

Derudover kan der være situationer, hvor strækningen vil være helt spærret for beboerkørsel i korte perioder, som forventes at være af højest en times varighed. Det kan f.eks. være i forbindelse med materialelevering. Disse tidsrum, hvor strækningen på Buddingevej vil være helt spærret, vil entreprenøren, så vidt muligt, lægge uden for myldretiden, så det er til mindst mulig gene.

 

Den del af arbejdet, som indebærer støj, vil ske i begyndelsen af perioden, hvor der skal slibes beton. Derudover vil der blive opsat et stort telt, der beskytter beton og skinner fra vejret i forbindelse med maling, og mens epoxyen hærder.

Hovedstadens Letbane og deres entreprenør beklager de gener, arbejdet kan medføre.