Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Viadukten lukket fra 23. oktober til medio november pga asfaltering på Buddingevej

Fra mandag 23. oktober til og med medio november skal der asfalteres på Buddingevej. I perioden vil Buddingevej være spærret for biler og busser på strækningen mellem Engelsborgvej og Jernbanepladsen, hvilket betyder, at Viadukten er lukket i disse uger.

Fra uge 43 og til og med uge 45 forventer vi, at Hovedstadens Letbane og entreprenør, Per Aarsleff A/S, skal udføre asfaltarbejde på Buddingevej og i krydset mellem Buddingevej og Engelsborgvej. Da arbejdet skal foregå i dagtimerne, er det nødvendigt at totalspærre Buddingevej, mens arbejdet står på. Det betyder også, at bustrafikken omlægges.

Asfaltarbejde kan være følsomt overfor vind og vejr, hvorfor der er en risiko for, at arbejdet kan blive udskudt, hvis vejret ikke tillader at fortsætte.

 

Hvad betyder det for dig?

I perioden omlægges de sydgående busser via Lyngby Hovedgade, Chr. X’s Allé, Engelsborgvej. Buslinje 400S omlægges i perioden til denne rute.

Hovedstadens Letbane vil i samarbejde med Movia give så konkret information om bussernes placering på Jernbanepladsen som muligt. Der må i forbindelse med omlægningen indregnes længere rejsetid på alle buslinjer.

Kørebanerne på Buddingevej vil fra krydset ved Jernbanevej/Jernbanepladsen/Buddingevej/Lyngby Torv og til krydset ved Buddingevej/Engelsborgvej være afspærret. Det betyder, at Vinkelvej lukkes for ind- og udkørsel til/fra Buddingevej. Beboere i dette område skal derfor via Chr. X’s Allé.

Der vil være mulighed for beboerkørsel på Engelsborgvej på strækningen mellem Chr. X’s Allé og Buddingevej. Der vil fortsat være åbent for cykler og gående på Engelsborgvej og Buddingevej.  Du kan se kort med de primære omkørselsruter herunder. 

Primære omkørselsruter i forbindelse med spærring af Buddingevej
Primære omkørselsruter i forbindelse med spærring af Buddingevej

Hvad skal der bygges?

Anlægsarbejdet, som vil foregå i dagtimerne på hverdage mellem kl. 07 og kl. 18, vil bl.a. bestå i at færdiggøre helleanlæg, udlægge nyt asfalt på vejen samt afmærkning af kørebaner. Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Dertil vil du kunne opleve støj fra arbejdet med at skære og fræse asfalt. Vi beklager de gener, som arbejdet giver og takker på forhånd for din tålmodighed med byggeriet.