Gå til hovedindhold

Nyt fra letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune september 2022

Fodgængertunnel ved Akademivej er nu åben:

Langs alle letbanens stationer er indtænkt løsninger, der skal optimere adgangsforholdene og sikre, at det bliver så let som muligt at komme til og fra stationerne. Et eksempel herpå er sti-tunnelen ved Akademivej, der netop er åbnet. Læs mere om den nye sti-tunnel.

 

Hvor graves der, og hvordan kommer jeg rundt i Lyngby?

Følg letbanearbejdet i Lyngby-Taarbæk Kommune og se hvordan du finder vej rundt i byen. Det er også her, du finder vores udsendte nabo-varslinger om letbane-byggeri, weekend-arbejde mm i dit område. Læs mere HER

 

Udvalgte spørgsmål fra borgere i august

Hvordan får mine håndværkere adgang til at etablere min ny hovedtrappe, når jeg bor midt på Buddingevej og jeres byggeplads? Hvordan kommer jeg ind på  handicap p-pladsen ved Netto på Lyngbygårdsvej, når I har opsat skilte med venstresving forbudt? Læs vores svar på udvalgte borger-henvendelser HER

 

Kom til dialogmøde torsdag 8. september i tidsrummet kl. 16-18

Mød Hovedstadens Letbane og kommunens Letbane-team torsdag 8. september i tidsrummet kl. 16-18 på Engelsborgskolen. Kom forbi når det passer dig. Vi er klar til at svare på spørgsmål om Letbane-byggeriet I hele Lyngby-Taarbæk Kommune og holder døren åben i to timer. Læs mere HER.

 

Tilmeld dig Nyt fra Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune

Vi udsender månedligt nyhedsbrev til alle interesserede. Tilmeld dig på Letbane@ltk.dk – skriv TILMELDING NYHEDSBREV i emnefeltet.