Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Stien langs Akademivej er åben igen - og sti-tunnel klar til brug

Gennem de seneste måneder har vi bygget en ny sti-tunnel, dér hvor letbanen krydser stien langs Akademivej, og derfor har stien været lukket. Nu er arbejdet så langt, at stien med den nye sti-tunnel er blevet åbnet igen.

Den nye sti-tunnel ved Akademivej er nu klar til brug
Den nye sti-tunnel ved Akademivej er nu klar til brug

Stien langs Akademivej er nu åben igen, og det samme er den sti-tunnel, som letbanens entreprenør i Lyngby, Per Aarsleff A/S, har bygget gennem de seneste måneder.

Tunnelelementerne blev leveret i begyndelsen af marts, og nu er tunnelen klar til at byde de mange studerende og medarbejdere på DTU – og alle andre som færdes i området – velkommen.

Når letbanen åbner i 2025, kommer den til at køre oven på den nye sti-tunnel langs med det nye boligbyggeri på hjørnet ved Lundtoftegårdsvej og Akademivej.

Selvom sti-tunnelen nu er åben igen, vil der fortsat i den kommende tid være byggeaktiviteter omkring tunnelen. Her arbejder entreprenøren nemlig videre på arealerne omkring sti-tunnelen samt byggeriet af letbanens linjeføring oven på tunnelen samt videre hen ad Akademivej og Asmussens Alle.

Stien langs Akademivej er åben igen
Stien langs Akademivej er åben igen