Gå til hovedindhold
Du er her:

Aktuelle spørgsmål fra borgere

Letbane-teamet i Lyngby-Taarbæk Kommune modtager hver dag letbane-relaterede spørgsmål fra borgere pr. mail og telefon.

Vi bringer uddrag af de allermest aktuelle henvendelser og vores besvarelser her på siden.

Vi er løbende i dialog med naboer til letbanen - her til Forskningens Døgn på Lyngby Torv forår 2022.
Vi er løbende i dialog med naboer til letbanen - her til Forskningens Døgn på Lyngby Torv forår 2022.
 • 5. januar 2023: Støjende arbejde i nattetimerne

  Vi følger op med Aarsleff i forbindelse med, at de har haft støjende arbejde i området. Der må ikke foregå støjende arbejder uden for tidsrummet kl. 7-18 på hverdage og i weekenden mellem kl. 7 og 14.

  Dog må arbejderne gerne opholde sig i arbejdsområdet - bare uden brug af maskiner.

 • 1. december 2022: Hvornår åbner fodgængerfeltet fra Kornagervej over Klampenborgvej?

  Vi forventer at kunne åbne en overgang på tværs af Klampenborgvej i løbet af foråret 2023.

  Overgangen er desværre noget af det sidste arbejde som entreprenøren udfører i dette område og der åbnes derfor først når alt andet er klar til det. 

  I den mellemliggende periode anbefaler vi, at man bruger tunnelen under Klampenborgvej, der kommer op til det nye fortov og cykelsti langs med Lundtoftegårdsvej. 

 • 14. november 2022: Kan min håndværker parkere foran mit hus på Buddingevej?

  En borger skrev og ringede til Lyngby-Taarbæk Kommunes letbane-team fordi letbane-byggearbejderne på Buddingevej havde fortalt hendes håndværker, at han ikke måtte parkere på cykelsti og fortov, mens han arbejdede på borgerens matrikel. 

  Lyngby-Taarbæk Kommunes letbane-team fortalte borgeren, at hun skal søge om tilladelse til at hendes håndværker kan parkere på fortov og cykelsti, så der kan spærres korrekt af i forhold til trafikken rundt om. Det er forholdsvis nemt at opnå denne såkaldte rådighedstilladelse på virk.dk

 • 13. november 2022: Manglende belysning ved stoppested

  En borger skriver, at busstoppestedet ved Rævehøjvej/DTU om aftenen et meget mørkt sted kun oplyst af bilerne fra motorvejen. Boregren spørger, om dette kan skyldes byggepladsen i forbindelse med letbanen, og om der kan opsættes lys, så hun og andre passagerer kan finde busstoppestedet og komme sikkert frem. 

  Lyngby-Taarbæk Kommunes letbane-team takker for henvendelsen og har bedt letbanens entreprenør sørge for, at der bliver sat noget belysning op på byggepladshegnet således området bliver oplyst.