Gå til hovedindhold

Nyt fra letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune medio september 2022

Buddingevej: Vejarbejde udvides til midten af vejen ml. Fort Allé og Nybrovej

Tirsdag 20. september udvides arbejdet på Buddingevej på strækningen mellem Fort Allé og Nybrovej til midten af vejen, hvor letbanen skal køre. Vi forventer, at dette arbejde kan afsluttes i efteråret 2023. Derefter går arbejdet med at bygge selve letbanen med skinner, kørestrømsanlæg mv. i gang. Læs mere HER.

 

Hovedstadens Letbane inviterer til Åbent Hus Søndag 18. september 2022

Hovedstadens Letbane åbner portene ind til letbanens kommende kontrol- og vedligeholdelsescenter i Ejby søndag 18. september kl. 10-14, hvor der tilbydes rundvisning - og bydes på kaffe og letbane-træstammer. Læs mere HER.

 

Udvalgte spørgsmål fra borgere i september

Hvordan kommer køremasterne til at se ud, og hvor placeres de? Hvad gør jeg, hvis der ikke er plads til at parkere på Nybrovej, som I henviser til, mens I inddrager vores parkeringsplads på Buddingevej? Læs vores svar på udvalgte borger-henvendelser og send os gerne dit spørgsmål.

 

Kom til dialogmøde torsdag 6. oktober i tidsrummet kl. 16-18

Mød Hovedstadens Letbane og kommunens Letbane-team torsdag 6. oktober i tidsrummet kl. 16-18 på Engelsborgskolen. Kom forbi når det passer dig. Vi er klar til at svare på spørgsmål om Letbane-byggeriet I hele Lyngby-Taarbæk Kommune og holder døren åben i to timer. Læs mere HER.

 

Tilmeld dig Nyt fra Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune

Vi udsender månedligt nyhedsbrev til alle interesserede. Tilmeld dig på Letbane@ltk.dk – skriv TILMELDING NYHEDSBREV i emnefeltet.