Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Weekend-arbejde ved Lundtoftegårdsvej lørdag 3. og søndag 4. september

I forbindelse med letbanens anlægsarbejde på Lundtoftegårdsvej lukkes indkørslen til Formula og Zleep Hotel, Lundtoftegårdsvej 10-12. Dette sker, da der skal graves op og udføres nyt bærelag til den kommende vej.

Weekend-arbejde ved Lundtoftegårdsvej 3. og 4. september
Weekend-arbejde ved Lundtoftegårdsvej 3. og 4. september

Arbejdet vil i perioden bestå af opbrydning af asfalt med gravemaskine, opgravning af eksisterende vejkasse og jord samt opbygning af ny vej og afvanding.

Arbejdet udføres lørdag den 3. september mellem kl. 7 og 18 samt søndag den 4. september mellem kl. 8 og 18.

 

Hvad betyder dette for mig som nabo

Arbejdet vil periodevis være støjende – særligt når vi skærer i asfalten og fjerner den eksisterende belægning, samt når vi komprimerer jord og asfalt med en pladevibrator. Derudover kan du opleve støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra arbejdsområdet. Hvis arbejdet mod forventning trækker ud over den tilladte arbejdstid, informerer vi dig på dagen via SMS til offentligt tilgængelige telefonnumre.

Er du bilist er der i perioden adgang til Lundtoftegårdsvej 10-12 via stikvejen syd for Formula, halvvejs nede af Lundtoftegårdsvej. For gående og cyklister, vil det være muligt at passere udenom arbejdsområdet, og komme ind til Zleep nordfra. Der opsættes vejvisningsskilte til både kørende og gående.

Selvom vi gør, hvad vi kan, for at mindske generne, så kan det ikke undgås, at du i perioder vil være generet af omlægninger af trafikken, længere rejsetid og støj, hvis du bor eller arbejder i nærheden af anlægsarbejdet.