Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Weekend-arbejde på Buddingevej mellem Christians X’s Alle og Engelsborgvej

Hovedstadens Letbane og deres entreprenør er i gang med at fastgøre og støbe skinner til letbanen på Buddingevej mellem Chr. X’s Allé og Engelsborgvej. Grundet arbejdets beskaffenhed er det nødvendigt at arbejde i udvalgte weekender og helligdage.

Hovedstadens Letbane og entreprenør Siemens Aarsleff forventes at udføre weekendarbejde på følgende datoer kl. 7-17:

  • Lørdag 27. maj
  • Søndag 28. maj
  • Mandag 29. maj (2. pinsedag)
  • Lørdag 3. juni
  • Søndag 4. juni
  • Mandag 5. juni (Grundlovsdag)

Arbejdet består i udlægning af selve letbanesporet, hvorfor der vil blive svejset skinner og opsat telte over letbaneområdet. Vi forventer, at denne type arbejde fortsætter frem til og med juni 2023.

 

Hvad betyder det for dig, der bor og færdes i området?

Arbejdet med at lægge spor vil løbende flytte rundt på strækningen og de i perioder, hvor arbejdet er tæt på dig, kan det medføre støj og støv.

Under arbejdet vil de nuværende trafikomlægninger i området fortsætte. I perioder i tidsrummet kl. 9-15 på hverdage kan du derudover opleve, at køresporet er blokeret for færdsel, da levering af materialer skal ske fra lastbiler, der holder på det nuværende offentlige vejområde. Hovedstadens Letbane og Siemens Aarsleff forsøger at effektivisere af- og pålæsning af materialer mest muligt, men det kan ikke undgås, at materialeleverancerne vil blokere vejen for trafik i kortere perioder.

Hovedstadens Letbane og deres entreprenør beklager de gener, arbejdet kan medføre.