Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Sorgenfrigårdsvej lukkes ved Klampenborgvej for biler

Når letbanen åbner, skal den køre gennem krydset ved Sorgenfrigårdsvej og Klampenborgvej. Det er derfor nødvendigt at ombygge dette kryds, hvilket kræver en omlægning af trafikken. Og det sker snart.

Det kommende arbejde gør det nødvendigt at spærre Sorgenfrigårdsvej ved Klampenborgvej for bilister. Fodgængere og cyklister vil fortsat have mulighed for at krydse Klampenborgvej fra Sorgenfrigårdsvej i hele perioden, og Klampenborgvej vil være åben for trafik i begge retninger. Der vil være skiltning med omkørselsrute via Lyngbygårdsvej til Lundtoftegårdsvej.

 

Omkørsel i tre måneder fra 24. maj 

Hovedstadens Letbane forventer, at entreprenør Per Aarsleff A/S foretager de trafikale ændringer onsdag 24. maj 2023, hvorefter de påbegynder arbejdet. Afspærringen vil være markeret ved hjælp af skiltning, og det forventes, at trafikomlægningen vil vare frem til ultimo september 2023.

Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Dertil vil du ved arbejdets begyndelse kunne opleve støj fra arbejdet, idet der skæres og opbrydes asfalt. Hovedstadens Letbane beklager de gener, som arbejdet giver og takker på forhånd for din tålmodighed med byggeriet.

 

Hvad skal der bygges?

Arbejdet i krydset indebærer blandt andet etablering af letbanesporene på tværs af Sorgenfrigårdsvej. Der skal derfor ske en tilpasning af kørebanerne, cykelstier og fortov så det er tilpasset letbanens linjeføring igennem krydset.