Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Prøv en letbane på din sommerferie

Prøv en letbane i din sommerferie enten i Odense, Aarhus eller på din udlandsrejse rundt i Europa.

LETBANE-OPLEVELSER i sommerferien: I Nice kører letbanen bl.a. fra lufthaven til centrum af den sydfranske metropol.
LETBANE-OPLEVELSER i sommerferien: I Nice kører letbanen bl.a. fra lufthaven til centrum af den sydfranske metropol.

Uanset om du holder sommerferie på Fyn, i Frankrig, Finland eller et fjerde sted er der god mulighed for at prøve at køre med letbanen. Der er mange byer i Europa, hvor letbanen er det oplagte transportmiddel - og vi vil rigtig gerne høre om dine oplevelser med letbanen.

 

Del dine letbane-oplevelser med os

Hvis du kører med letbanen i din ferie, må du meget gerne sende os et billede samt kort beskrivelse af dine oplevelser med letbanen - husk at skrive by og også gerne hvor mange stop, du kørte. I din beskrivelse må du meget gerne besvare disse spørgsmål:

  • Hvad synes du om at køre med toget?
  • Hvordan var din overordnede oplevelse af letbanen som transportmiddel?
  • Var der noget som faldt dig særligt ind?

Skriv til os enten fordi du blot har set en letbane køre på skinner gennem byen eller allerhelst hvis du har kørt en tur med letbanen. 

 

Vind et gavekort til Kinopalæet

Send dine billeder og oplevelser til Letbane@ltk.dk senest 15. august og skriv MINE OPLEVELSER MED LETBANEN, så udvælger vi nogle af historierne og bringer dem her på siden samt i vores august-nyhedsbrev. Vi trækker lod blandt alle indsendte letbane-ferieoplevelser om gavekort til Kinopalæet. Når du indsender foto og beskrivelse af dine oplevelser med letbanen, giver du os tilladelse til at bringe dette på letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommunes kommunikationskanaler.

Vi glæder os til at høre om dine letbane-oplevelser. Rigtig god tur!

LETBANE-OPLEVELSER i sommerferien: Letbanen i Amsterdam.
LETBANE-OPLEVELSER i sommerferien: Letbanen i Amsterdam.

Prøv en letbane magen til den, der er på vej til Lyngby 

Hvis du skal til München, Haag, Bremen, Nürnberg, Ulm eller Doha i sommerferien, har du mulighed for at tyvstarte din første tur med en letbane magen til Hovedstadens Letbane. 

Bortset fra ”vores” grønne farve er de letbanetog, der snart er på vej til Danmark til Hovedstadens Letbane, stort set identiske med letbane-tog i disse seks byer. Læs mere om letbanen i de seks byer i billedgalleriet herunder.