Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nu lægges der skinner på Klampenborgvej

Mandag 15. januar begynder skinnelægningen på Klampenborgvej på strækningen mellem Lyngby Hovedgade og Kanalvej. Arbejdet forventes at vare frem til begyndelsen af maj. Naboer er orienteret via e-boks.

Hovedstadens Letbane og deres entreprenør, Siemens Aarsleff, skal nu i gang med at lægge letbanens skinner på Klampenborgvej på strækningen mellem Lyngby Hovedgade og Kanalvej.



Arbejdet påbegyndes forventeligt mandag 15. januar 2024 og fortsætter frem til primo maj 2024. Installationsarbejdet kan medføre støjgener. Støjgener kan forventes i hverdage mellem kl. 7 og 18 samt lørdage mellem kl. 7 og 14. Processen vil blive gennemført i tre faser. Første fase er området ved Lyngby Hovedgade og derefter flytter arbejdet løbende ned mod Kanalvej.

 

Trafikomlægning

I løbet af arbejdsperioden vil trafiksituationen ændre sig således:

  • Cykelstierne vil på strækningen i perioder være indsnævret, men vil altid kunne benyttes
  • Overgange for fodgængere på tværs af området bliver i perioden flyttet løbende, men det vil altid være muligt at krydse Klampenborgvej til fods
  • Der kan forekomme kørsel af lastbiler med materialer i det fremtidige letbanespor på Klampenborgvej. Lastbiler skal benytte de åbne fodgængerovergange på strækningen

Der bliver sat midlertidig afspærring og skiltning op, så det er tydeligt, hvilke veje der er tilgængelige.