Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nu er Viadukten og Engelsborgvej igen åben for tosporet biltrafik

Asfalteringsopgaven på Buddingevej mellem Jernbanepladsen og Engelsborgvej er nu afsluttet, hvilket betyder, at Viadukten lørdag 11. november igen åbnede for biltrafik i begge retninger samt for busser og lastbiler på vej fra Lyngby C til Lyngby V via Viadukten.

Busser og lastbiler der kører til Lyngby C fra Lyngby V kan fortsat ikke køre via Viadukten. Store køretøjer skal resten af året benytte den midlertidige omkørselsrute via Chr. X’s Allé og Lyngby Hovedgade for at køre til Jernbanepladsen og resten af Lyngby C.

 

Arbejdstelt kræver plads på vejen

Årsagen til at det endnu ikke er muligt at åbne for dobbeltrettet trafik for busser og lastbiler gennem Viadukten er, at Hovedstadens Letbane og deres entreprenør, Siemens Aarsleff, i slutningen af november begynder at lægge skinner i krydset Buddingevej/Engelsborgvej. Dette arbejde indebærer opsætning af et arbejdstelt for at beskytte arbejdsområdet mod nedbør – og kræver derfor et bredere arbejdsområde end der vil være plads til med dobbeltrettet kørsel for store køretøjer.

Skinnelægning er første etape af den såkaldte Transport System-fase.

 

Hvad betyder det for dig, der bor og færdes i området?

Arbejdet betyder, at beboere på Buddingevej på strækningen mellem Chr. X’s Allé og Engelsborgvej fortsat skal køre ind og ud via krydset ved Chr. X’s Allé fremfor ved Engelsborgvej.

Busser og andre store køretøjer skal i perioden køre ad omkørselsrute via Chr. X’s Allé for at komme til den centrale del af Lyngby fra Lyngby V. 

 

Sådan får du information om anlægsarbejdet

Følg letbanebyggeriet på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside om letbaneprojektet www.letbane.ltk.dk  og på Hovedstadens Letbanes hjemmeside, www.dinletbane.dk/lyngby

Kontaktmulighed ved spørgsmål til letbanebyggeriet:

  • Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune: letbane@ltk.dk | 2388 6209
  • Hovedstadens Letbane: info@dinletbane.dk | 7242 4500
  • Lyngby-Taarbæk Kommunes letbane-nyhedsbrev: letbane@ltk.dk – skriv TILMELDING NYHEDSBREV i emnefeltet