Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nabovarsling: Levering af maskiner ved Lyngby Torv i uge 31

I uge 31 vil der blive leveret maskiner ved Lyngby Torv. Arbejdet vil foregå i dagstimerne men levering af maskinerne vil forventeligt foregå om natten. 

Letbane - Lyngby Torv set fra luften
Lyngby Torv set fra luften

I uge 31 forventer vi, at Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, skal udføre asfaltarbejde på Lyngby Torv. Arbejdet vil foregå i dagtimerne, men levering af maskiner til letbanearbejdet vil forventeligt foregå om natten. Vi forventer, at der bliver leveret maskiner natten til den 2. august 2023 på Jernbanepladsen. 

Det betyder, at du som nabo til byggeriet desværre kan opleve støj i den periode, hvor maskinener læsses af. Vi forventer, det vil have en varighed på omkring en time.

Da der alene er tale om aflæsning af maskiner, er der ikke er tale om et midlertidigt bygge- og anlægsarbejde uden for normal arbejdstid. Der skal derfor ikke søges om dispensation efter kommunens gældende forskrifter, til at måtte foretage levering af maskiner uden for normal arbejdstid – selvom dette kan støje kortvarigt.

Vi beklager de gener, som arbejdet giver og takker på forhånd for din tålmodighed med byggeriet.

Hvad skal der bygges?

Anlægsarbejdet, som vil foregå i dagtimerne mellem kl. 07 og kl. 18, vil bestå i at genoprette arealet omkring de allerede etablerede kabelbrønde samt udlægge nyt asfalt på vejen. Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Dertil vil du kunne opleve støj fra arbejdet med at skære og fræse asfalt.