Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig spærring af venstresving fra Klampenborgvej til Lundtoftegårdsvej

Fra og med mandag 22. april til og med torsdag 26. april 2024 vil det ikke være muligt at dreje til venstre fra Klampenborgvej til Lundtoftegårdsvej.

I uge 17 spærrer Hovedstadens Letbane og deres entreprenør, Per Aarsleff A/S, for venstresving fra Klampenborgvej til Lundtoftegårdvej. Dette sker, mens der etableres afvanding i krydset mellem Klampenborgvej og Lundtoftegårdsvej. Indkørsel til Lundtoftegårdsvej vil i stedet være muligt via Sorgenfrigårdsvej/Lyngbygårdsvej.

Rent praktisk
Der vil blive opsat skiltning, så det er tydeligt, hvor du kan færdes. Arbejdet vil foregå i dagtimerne på hverdage mellem kl. 07 og kl. 18. Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Dertil vil du kunne opleve støj fra arbejdet med at skære og fræse asfalt. Hovedstadens Letbane beklager de gener, som arbejdet giver og takker på forhånd for din tålmodighed med byggeriet.

Hvad skal vi bygge?
Anlægsarbejdet, vil bl.a. bestå i opbrydning af asfalt, etablering af vejbrønd og reetablering af vej.

 

Klampenborgvej marts 2023 - 10
10. For at gøre plads til letbane-tracéet på Lundtoftegårdsvej, er kørebanerne blevet flyttet. Her ses den nyanlagte Lundtoftegårdsvej med ny asfalt, nyt fortov og ny cykelsti.