Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig spærring af Sorgenfrigårdsvej i krydset ved Klampenborgvej

Hovedstadens Letbane og deres entreprenør, Siemens Aarsleff Rail, skal snart lægge letbanens skinner og lave fundamenter til kørestrømsmaster i krydset mellem Klampenborgvej og Sorgenfrigårdsvej. Derfor bliver krydset midlertidigt spærret,

På grund af skinnelægning og arbejde med fundamenter til kørestrømsmaster er det nødvendigt at spærre adgangen til Sorgenfrigårdsvej fra Klampenborgvej i forventeligt fire uger.

Arbejdet forventes at begynde mandag den 8. januar 2024 og kan medføre støj- og vibrationsgener. Det støjende arbejde vil foregå i hverdagene mellem kl. 7 og 18 og lørdage mellem kl. 7 og 14.

 

Sådan påvirkes trafikken

Trafikken føres i perioden via omkørselsvej. For dig som trafikant betyder det følgende:

  • Bilister der skal til Sorgenfrigårdsvej fra Lyngby Centrum, skal enten køre ad Klampenborgvej helt til Lundtoftegårdsvej, dreje til venstre og straks efter Circle K tanken dreje til venstre ad Lyngbygårdsvej - eller køre fra Lyngby C via Toftebæksvej
  • Bilister der skal til Sorgenfrigårdsvej fra Helsingørmotorvejen, skal dreje til højre ad Lundtoftegårdsvej og straks efter Circle K tanken dreje til venstre ad Lyngbygårdsvej Lyngbygårdsvej
  • Bilister der skal til Klampenborgvej fra Sorgenfrigårdsvej, skal køre ad Lyngbygårdsvej og Lundtoftegårdsvej
  • Vi sætter midlertidige skiltning op, så det er tydeligt, hvilke veje der er tilgængelige. Du kan også se satellitfoto med pile herunder.
Midlertidig spærring af Sorgenfrigårdsvej ved Klampenborgvej
Midlertidig spærring af Sorgenfrigårdsvej ved Klampenborgvej

Signaturforklaring

Det røde område indikerer arbejdsområdet, mens den røde streg indikerer, hvor Sorgenfrigårdsvej forventes spærret. De sorte pile indikerer kørselsretningerne for de motorkørende trafikanter, mens de pile, der er stiplede angiver, hvor det er tiltænkt, at de bløde trafikanter kan krydse arbejdsområdet.

 

Fotoregistrering

Før arbejdet går i gang, vil ejendomme inden for 50 meters afstand til arbejdspladsen blive gennemgået med fotoregistrering af udvendige facader og fundamenter inkl. eksisterende skader. For de ejendomme der ligger tættest på arbejdspladsen, vurderes behovet for opsætning af måleudstyr baseret på gældende standarder og normer indenfor området. Dette sker jf. byggelovens §12.

 

Opsætning af vibrationsmålerne og fotograferingen bliver udført af vores entreprenør Siemens Aarsleff Rail. Vi kan desværre ikke sige, hvornår de præcis kommer på de enkelte adresser. Men da alt arbejde foregår udvendigt, behøver der ikke at være nogen hjemme. Entreprenørens medarbejdere vil dog ringe på, når de kommer.

Hvis et arbejde mod forventning trækker ud over den tilladte arbejdstid, informerer vi dig på dagen via SMS til offentligt tilgængelige telefonnumre.