Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig spærring af krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej

I september måned vil det ikke være muligt at køre hele vejen ad Lyngby Hovedgade, idet bilister ikke kan passere Klampenborgvej, mens der lægges skinner dér. Fra 2. september og resten af måneden vil Lyngby Hovedgade derfor bestå af to "blinde gader".

Grundet skinnelægning spærres Lyngby Hovedgade ved Klampenborgvej i hele september.
Grundet skinnelægning spærres Lyngby Hovedgade ved Klampenborgvej i hele september.

Hovedstadens Letbane og entreprenør, Siemens-Aarsleff, begynder snart at lægge Letbanens skinner i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej. Det betyder, at trafikken skal omlægges.

Arbejdet forventes at begynde mandag 2. september 2024 og varer forventeligt til udgangen af september 2024. Støj- og vibrationsgener kan forventes i hverdagene mellem kl. 07.00 og 18.00 samt lørdage mellem kl. 07.00 og 14.00.

 

Trafikomlægning

I perioden, arbejdet varer, bliver trafikken på Lyngby Hovedgade spærret ved Klampenborgvej, og trafikken føres via omkørselsveje. Det betyder følgende for bilkørsel:

  • Skal du fra Lyngby C mod Jægersborgvej via Lyngby Hovedgade kan du i stedet køre ad Toftebæksvej, Kanalvej og Nørgaardsvej
  • Skal du fra Lyngby C mod Lyngby Hovedgade via Jægersborgvej kan du benytte Nørgaardsvej, Kanalvej og Toftebæksvej

 

Der vil i perioden, arbejdet står på, fortsat være adgang i bil til Lyngby Hovedgade. Det vil dog ikke være muligt at køre på tværs ved Klampenborgvej. Strækningerne Nørgaardsvej-Klampenborgvej og Klampenborgvej-Toftebæksvej vil derfor være ”blinde gader” i september.

 

I forbindelse med skinnelægningsarbejdet vil der være opsat et stort hvidt arbejdstelt, idet især svejseopgaverne ikke tåler evt regnvejr.

 

Adgangsforhold for cyklister og fodgængere

Cyklister og fodgængere kan anvende den midlertidige overgang syd for afspærringen ved Lyngby Torv og nord for afspærringen på Klampenborgvej nær Storcentret. Vi sætter midlertidig afspærring og skiltning op, så det er tydeligt, hvilke veje, der er tilgængelige.

Hvis et arbejde mod forventning trækker ud over den tilladte arbejdstid, informerer vi dig på dagen via SMS til offentligt tilgængelige telefonnumre.