Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig lukning af Lyngbygårdsvej fra den 10. april

Fra onsdag 10. april til og med torsdag 18. april 2024, forventer Hovedstadens Letbane, at deres entreprenør Per Aarsleff A/S spærrer indkørslen til Lyngbygårdsvej fra Lundtoftegårdsvej. 

Lukningen sker, mens der etableres helleanlæg i krydset ved Lyngbygårdsvej/Lundtoftegårdsvej. 

 

Hvad betyder det for dig?

Indkørslen til Lyngbygårdsvej vil i perioden være lukket for biler ved Lundtoftegårdsvej. Der vil i perioden derfor ikke være mulighed for at køre ind på Lyngbygårdsvej via Lundtoftegårdsvej. Kørsel i bil til Lyngbygårdsvej skal foregå via Sorgenfrigårdsvej. 

I krydset ved Lyngbygårdsvej/Lundtoftegårdsvej vil der forsat være åbent for gående og cyklister men der er mindre ændringer i forhold til, hvordan man kommer rundt. Vær derfor opmærksom på den opsatte skiltning i området. 

 

Hvad skal vi bygge?

Anlægsarbejdet, som vil foregå i dagtimerne på hverdage mellem kl. 07 og kl. 18, vil blandt andet bestå i opbrydning af asfalt, etablering af helleanlæg og reetablering af asfalten omkring. Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Dertil vil du kunne opleve støj fra arbejdet med at skære og fræse asfalt. 

Hovedstadens Letbane og deres entreprenør beklager de gener, det kan give.