Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig ensretning af Buddingevej skifter retning på strækningen mellem Gammelmosevej og Chr. X’s Allé i 4-5 måneder

Omkring 15. juni 2023 vender Hovedstadens Letbane og entreprenør Per Aarsleff A/S trafikken på Buddingevej mellem Gammelmosevej og Christian X’s Allé. Fra 15. juni ensrettes Buddingevej mod nord, mens den i dag er ensrettet i sydgående retning.

Der etableres dobbeltrettet cykelsti i vejens østlige side (ved de ulige husnumre) og fortovet vil være tilgængeligt i begge sider af vejen. Vendingen af ensretningen skyldes, at letbanearbejdet på denne del af strækningen, skal fortsætte i vestlig side af Buddingevej.

Hovedstadens Letbane forventer, at denne omlægning, opretholdes frem til udgangen af oktober 2023. Herefter følger arbejdet med letbanens transportsystem. Eventuelle omlægninger af trafikken i den forbindelse varsles forinden opstart.

 

Hvad betyder arbejdet for dig?

Bor du på Buddingevej mellem Gammelmosevej og Christian X’s Allé  på den vestlige side (siden med de lige husnumre), vil du i perioden ikke have adgang til din bolig med bil, ligesom det har været tilfældet for beboere på den modsatte side af vejen. Vi henviser til parkering på Nybrovej eller omkringliggende veje. Skal du have leveret varer, der ikke kan leveres via fortovet, bedes du kontakte Lyngby-Taarbæk Kommune eller Hovedstadens Letbane for koordinering af leverancen.

 

Fort Allé og Kærmindevej spærres fra Buddingevej

I perioden er Fort Allé og Kærmindevej desuden spærret for adgang via Buddingevej, men kan tilgås fra henholdsvis Glaciset og Nybrovej. På det vedhæftede kort kan du se, hvordan der bliver etableret omkørsler.

Arbejdet udføres i hverdagene inden for almindelig arbejdstid, som i Lyngby-Taarbæk Kommune er hverdage mellem kl. 7 og 18 og lørdage mellem kl. 7 og 14.

Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Vi beklager de gener, som arbejdet giver og takker på forhånd for din tålmodighed med byggeriet.

 

Hvad skal der bygges?

Arbejdet på strækningen vil være traditionelt vejarbejde i overfladeniveau, hvor vi b.la. skal etablere ny kørebane, parkeringslommer, cykelsti og fortov. Det kræver, at vi skærer og bryder asfalt op, hvilket kan give anledning til støj i starten.