Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Lyngby-Taarbæk Kommune har politianmeldt Hovedstadens Letbane for uvarslet støjende arbejde uden for normal arbejdstid

Lyngby-Taarbæk Kommune politianmeldte mandag 12. juni Hovedstadens Letbane for uvarslet, støjende arbejde uden for normal arbejdstid på Lehwaldsvej.

I forlængelse af en række nabo-observationer over støjende natarbejde, der ikke havde været varslet i tide og/eller beskrevet i korrekt omfang mødtes Lyngby-Taarbæk Kommune for nylig med Hovedstadens Letbane og entreprenør Per Aarsleff A/S.

 

Uvarslet støjende natarbejde politianmeldes

Formålet med mødet var at undgå eventuelle lignende situationer i fremtiden, og Lyngby-Taarbæk Kommune gjorde Hovedstadens Letbane og dennes entreprenør Per Aarsleff A/S opmærksom på, at hvis der fremover sker arbejde uden for normal arbejdstid og arbejdet ikke er varslet korrekt, vil der blive foretaget politianmeldelse jvf. forskrifterne. Konkret drejede mødet sig om episoder uvarslet arbejde uden for normal arbejdstid på Lyngby Torv, men aftalen gælder letbane-arbejde i hele Lyngby-Taarbæk Kommune.

Torsdag morgen 8. juni blev der observeret støjende arbejde kl. 6.15 på Lehwaldsvej, hvilket er uden for det tilladte tidsrum for midlertidigt bygge- og anlægsarbejde. Dette arbejde var ikke varslet og medførte derfor en politianmeldelse af Hovedstadens Letbane