Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Letbane-byggeriet i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej skifter side

I foråret gik letbanens entreprenør, Per Aarsleff A/S, i gang med at ombygge krydset mellem Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej.

Hen over sommeren er den side af krydset, som er tættest på Lyngby Torv, blevet ombygget, og nu er turen kommet til den modsatte side af krydset.

Letbane-byggeriet i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej skifter side 12. september
Letbane-byggeriet i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej skifter side 12. september

Konkret flyttes letbane-byggeriet til den side af krydset, der ligger længst væk fra Lyngby Torv mandag 12. september, mens kørebanen tilsvarende flyttes til den side af krydset, der ligger tættest på Lyngby Torv.

 

Hvad kommer der til at ske?

Arbejdet vil fortsat være almindeligt vejarbejde, hvor vi blandt andet skal opbryde den nuværende belægning, udskifte noget af jorden, ombygge krydset og lægge ny belægning samt lægge de sporkasser, som letbaneskinnerne sidenhen skal monteres i – på samme måde som vi tidligere har gjort på Lyngby Torv og ved Magasin og Lyngby Storcenter.

 

Lyngby Hovedgade er fortsat ensrettet for biler

Mens arbejdet står på i krydset, vil afviklingen af trafikken fortsætte som nu. Det vil sige, at kørselsretningen på Lyngby Hovedgade fortsat vil være ensrettet fra Nørgaardsvej mod Toftebæksvej for biler.

Som cyklist og fodgænger kan du fortsat færdes i begge retninger på Lyngby Hovedgade. Cyklister skal fortsat stå af og trække cyklen, når de passerer selve krydset/arbejdsområdet.

Vi forventer at kunne afslutte letbane-byggeriet i Lyngbys centrale kryds inden nytår.