Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej spærres 14.-17. oktober

l forbindelse med asfaltering lukkes Lyngbys centrale kryds for biler tre dage i efterårsferien.

Krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej spærres for biler 14. - 17. oktober.
Krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej spærres for biler 14. - 17. oktober.

Hovedstadens Letbane og entreprenør, Per Aarsleff, skal lægge ny asfalt hen til Letbane-sporet i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej. Det betyder, at trafikken skal omlægges.

Arbejdet forventes at begynde mandag 14. oktober og varer forventeligt til torsdag 17. oktober. Støj- og vibrationsgener kan forventes i hverdagene ml. kl. 7 og 18.00.

 

 

Trafikomlægning

I perioden, arbejdet varer, er det ikke muligt for biler at passere Klampenborgvej ved Lyngby Hovedgade. Biltrafikken føres derfor via omkørselsveje. Det betyder følgende for bilkørsel:

  • Skal du mod Jægersborgvej via Lyngby Hovedgade kan du i stedet køre ad Toftebæksvej, Kanalvej og Nørgaardsvej
  • Skal du mod Lyngby Hovedgade via Jægersborgvej kan du benytte Nørgaardsvej, Kanalvej og Toftebæksvej

Der vil i perioden, arbejdet står på, fortsat være adgang i forbindelse med varelevering, afhentning af affald samt ved brand og redning. Der er dog ikke mulighed for gennemkørsel i krydset ved Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej.

 

 

Adgangsforhold for cyklister og fodgængere

Cyklister og fodgængere kan anvende den midlertidige overgang syd for afspærringen ved Lyngby Torv og nord for afspærringen er den almindelige overgang åben. Vi sætter midlertidig afspærring og skiltning op, så det er tydeligt, hvilke veje, der er tilgængelige.

Hvis et arbejde mod forventning trækker ud over den tilladte arbejdstid, informerer vi dig på dagen via SMS til offentligt tilgængelige telefonnumre.