Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Kom tæt på den kommende Lyngby Centrum Station

Let gennem Lyngby: Vi gør klar til letbanen og zoomer hver måned ind på et område for at fortælle om fremtiden med letbanen. I oktober sætter vi fokus på Lyngby Centrum station, der ligger midt på Klampenborgvej ml. Lyngby Storcenter og Magasin. 

Tag letbanen lige til døren hos mange butikker i Lyngby Centrum 

Letbanen kører kunder, gæster, medarbejdere og patienter direkte til rigtig mange butikker, restauranter, speciallæger, frisører, optikere, arbejdspladser, skoler mm midt i centrum af Kongens Lyngby.

""
Visualisering af letbanestationen Lyngby Centrum på Klampenborgvej mellem Magasin og Lyngby Storcenter.

Shopping

Letbanestationen Lyngby Centrum ligger få meter fra Lyngbys tre største shoppingsteder; Lyngby Hovedgade med det hyggelige og unikke handelsliv, Lyngby Storcenter med et væld af kædebutikker i alle størrelser samt stormagasinet Magasin, der giver storby-stemning til den overskuelige handelsby. Endelig har auktionshuset Bruun Rasmussen og Illums Bolighus investeret i henholdsvis nyt hovedsæde og flagship store midt i Lyngby og dermed tilføjet byens shopping stjernedrys fra allerøverste hylde. Disse to stærke brands ligger også få meter fra Lyngby Centrum letbanestation.

Letbanesporet, som går lige forbi Lyngby Storcenter
Letbanesporet, som går lige forbi Lyngby Storcenter

Kultur og restauranter 

Nordisk Film Biografer Lyngby med massevis af premierefilm og luksussæder i alle sale ligger få meter fra Lyngby Centrum letbanestation udover en lang række spisesteder lige fra hurtige take away steder til caféer og restauranter i alle prisklasser og til enhver smag.

""
Visualisering af letbanen på Klampenborgvej-Lyngby Hovedgade

Stribevis af frisører, optikere og speciallæger 

Hvis man trænger til ny frisure eller nye briller, er det oplagt at tage til Lyngby, idet der et stort udvalg af såvel frisører som optikere. Det samme gælder udvalget af speciallæger, tandlæger, fysioterapeuter mm, idet der er rigtig mange saloner og klinikker midt i Lyngby C, meget tæt på den kommende Lyngby Centrum letbanestation.

Lyngby Hovedgade
På Lyngby Hovedgade findes masser af forskellige butikker og spisesteder

Nem transport til og fra arbejdspladser

Udover at give let adgang til handelslivet vil letbanestationen i Lyngby Centrum også skabe en nem vej til og fra en lang række attraktive, både danske og internationale arbejdspladser. Microsofts 850 medarbejdere vil have mindre end 350 meter til stationen, fra Jyske Bank vil der være også være en kort gåafstand på ca. 300 meter og for CPH Business Academy vil 510 elever og medarbejdere kunne gå til og fra letbanestationen med under 600 meters afstand. På den måde vil letbanestationen gøre arbejdspladserne midt i Lyngby mere attraktive og nemmere at komme til og fra. 

Microsofts 850 medarbejdere får kort afstand til stationen i Lyngby Centrum
Microsofts 850 medarbejdere får kort afstand til stationen i Lyngby Centrum

Herunder ses et oversigtskort over, hvor lang gåafstand der er fra Lyngby Centrum Station. 

Oversigtskort, som viser afstand fra Lyngby Centrum Station
Oversigtskort, som viser afstand fra Lyngby Centrum Station