Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Jul under Kronen - julestemning midt i Kgs. Lyngby 2.-23. december

Kom i julehumør i centrum af Kongens Lyngby til duften af gran midt i byen: Køb dit juletræ, syng med til jule-fællessang og oplev juleudstilling for hele familien m.m. til Jul under Kronen på Lyngby Torv lige ved Lyngby Hovedgade hver dag i perioden 2.-23. december.

Letbanen i Lyngby-Taarbæk Kommune og Handelsforeningen for Kongens Lyngby benytter den aktuelle pause i letbane-byggeriet på Lyngby Torv lige ved Kronen på strækningen tættest på Lyngby Hovedgade til at skabe julestemning midt i byens allermest centrale område.

Kommunen og Handelsforeningen har indrettet arealet til Jul under Kronen fra fredag 2. december til og med fredag 23. december.

 

Åbningstider:

  • Mandag-fredag: kl. 12-18
  • Lørdag-søndag: kl. 10-17

 

Juletræsbod, fællessang og juleudstilling for hele familien

Jul under Kronen består bl.a. af juletræsbod, bod med brændte mandler, portvinsbod, pallemøbler, jule-fællessang med Martin Jantzen og Mikkel Sonne samt den udendørs udstilling ”Talrig som stjernerne – en julevandring”. Udstillingen er et samarbejde mellem Stadsbiblioteket, Lyngby Kirke og Lyngby-Taarbæk Kommune.

Udstillingen er fordelt mellem de tre instanser og viser illustrationer fra ”Barnets Bibel” skrevet af Kim Fupz Aakeson. Tanken er, at man skal følge udstillingen ved at følge stjernerne på Lyngby Hovedgade og gå ”en julevandring” rundt i Kgs. Lyngby.

Letbane-tracéet bruges til andre formål i "byggepausen"

Mens der fortsat bygges på letbanen de fleste andre steder langs strækningen rundt i kommunen, er letbaneanlægget på Lyngby Torv så klart, som det kan blive pt: Betonelementer og skinnekasser i denne centrale del af Kongens Lyngby er dækket til og klar til at få lagt skinner engang i 2023, og indtil da kan arealet anvendes til andre formål. Blandt andet Jul under Kronen.