Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Byggeplads i parkeringsareal på Jernbanepladsen med opstart i uge 6

Der etableres letbane-byggeplads på parkeringsarealet på Jernbanepladsen mellem nr. 16 og nr. 22. Naboer er orienteret via e-boks.

Byggeplads på Jernbanepladsen er markeret med rød firkant på fotoet herunder. Vær opmærksom på, at tegningen ikke er målfast, men blot indikerer placering af byggepladsen.
Byggeplads på Jernbanepladsen er markeret med rød firkant på fotoet herunder. Vær opmærksom på, at tegningen ikke er målfast, men blot indikerer placering af byggepladsen.

Lyngby-Taarbæk Kommune har netop indgået aftale med Hovedstadens Letbane og deres entreprenør, Siemens Aarsleff Rail om at flytte planlagt byggeplads fra Lyngby Torv til parkeringspladserne i området mellem Jernbanepladsen 16 og 22, dvs. parkeringsarealet bag Lyngby Torv 11 (Fodterapeuterne) – og foran Jernbanepladsen 16 (AL Bank).

Arealet er markeret med rød firkant på fotoet herover. Vær opmærksom på, at tegningen ikke er målfast, men blot indikerer placering af byggepladsen.

 

Byggepladsen forventes fjernet i slutningen af 2024

Opstart af etablering af byggepladsen forventes at ske i begyndelsen af februar. Byggepladsen forventes at blive fjernet igen i slutningen af 2024.

Lyngby-Taarbæk Kommune informerer løbende her på siden om detaljer vedrørende den midlertidige byggeplads på Jernbanepladsen.

 

Brug kommunens  andre p-pladser i perioden

Parkeringspladserne på Jernbanepladsen 16 lukkes midlertidigt for parkering i denne periode. Der henvises til 2-timers parkering på bl.a. Lehwaldsvej og Kastanjevej.

Se parkerings- og adgangskortet fra december 2023 (den kommende byggeplads er IKKE fjernet på dette kort) og læs mere om parkering i Lyngby-Taarbæk Kommune.