Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Asfaltering på Buddingevej mellem Fort Allé og Nybrovej fra 6. maj

Grundet asfaltering og stribearbejde på Buddingevej vil Nybrovejs-krydset være lukket for bilkørsel i fire uger fra 6. maj. Det samme gælder siden med lige husnumre mellem dette kryds og Fort Allé. Naboerne er varslet via e-boks. Benyt omkørselsrute.

Buddingevej ved Nybrovejskrydset - august 2023.
Buddingevej ved Nybrovejskrydset - august 2023.

Krydset ved Nybrovej/Buddingevej vil være spærret for biltrafik i cirka fire uger. Udover de nærmeste naboer som er informeret via e-boks, anbefaler vi alle at læse med her i artiklen, idet den midlertidige lukning af dette kryds indebærer omkørsel i perioden.

De anbefalede omkørselsruter mellem Lyngby og Gladsaxe vil være dels via Sandtoften, Gammelmosevej og Stengårds Allé. Følg skiltningen.

Årsagen til ovenstående skyldes, at Hovedstadens Letbane og entreprenør Per Aarsleff A/S asfalterer og tegner striber på Buddingevej. Konkret betyder afspærringen følgende:

Lige husnumre på Buddingevej ml. Fort Allé og Nybrovej:
Når arbejdet udføres, vil bilkørsel ikke være mulig i retning fra Lyngby mod Gladsaxe. Det vil derfor heller ikke være muligt at anvende indkørsler til matrikler med lige husnumre på strækningen mellem Nybrovej og Fort Allé i denne periode. Beboere og deres gæster skal finde alternativ parkering i perioden. Konkret drejer det sig om beboere på Buddingevej nr. 66B-90E, der ikke har ikke kørende adgang til matriklen fra mandag 6. maj og fire uger frem.

Ulige husnumre på Buddingevej ml. Fort Allé og Nybrovej:
Bor du i de ulige numre, kan du anvende din indkørsel, men kun køre ud ad Buddingevej mod nord (retning fra Gladsaxe mod Lyngby), ligesom i dag. Følg skiltningen i området.