Gå til hovedindhold
Du er her:
Letbane - viadukt

Hold dig opdateret her

Hold dig opdateret her

Du kan indkredse din søgning ved at vælge periode og emne for det du søger.

| Centrum

Hovedstadens Letbane udvider arbejdsområdet og lukker Lyngby Torv for biltrafik

06.04.2021

Hovedstadens Letbanes arbejde ved den sydøstlige side af Lyngby Torv er fortsat godt i gang. Her ombygges vejen og der lægges ny belægning. I midten af april udvider Hovedstadens Letbane arbejdsområdet, så det omfatter området ud til Lyngby Hovedgade samt den ene side af Jernbanepladsen bag ved rådhuset. Arbejdet kommer til at få betydning for trafikken igennem Lyngby i fremtiden.

| Buddingevej

Status på ledningsomlægningerne på Buddingevej

24.03.2021

Lyngby-Taarbæk Forsynings arbejde med at flytte spildevandsledninger har de seneste måneder strakt sig over store dele af Buddingevej – lige fra Engelsborgvej til kommunegrænsen til Gladsaxe.

| Buddingevej

Hovedstadens Letbane udfører funderingsarbejde ved Engelsborghus

04.03.2021

I midten af marts 2021 går Hovedstadens Letbane i gang med at bore og støbe en række betonpæle langs en del af letbanens linjeføring på Buddingevej mellem krydset med Engelsborgvej og viadukten.

| Buddingevej | Centrum

Hovedstadens Letbanes arbejde i marts og april 2021

23.02.2021

Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, er fortsat godt i gang med letbanebyggeriet i Lyngby, selvom de seneste ugers sne og frost ikke har givet de bedste arbejdsvilkår. Her nedenfor kan du læse lidt mere om, hvad Hovedstadens Letbane arbejder på i området omkring viadukten, Lyngby Station og Lyngby Torv i marts og april 2021.