Gå til hovedindhold
Du er her:
Letbane - viadukt

Hold dig opdateret her

Hold dig opdateret her

Du kan indkredse din søgning ved at vælge periode og emne for det du søger.

| Centrum | Klampenborgvej

Letbanearbejdet går i gang ved broen med Nærumbanen på Klampenborgvej

29.07.2021

Letbanearbejdet i centrum af Lyngby er godt i gang, og det samme er arbejdet på Klampenborgvej i den østlige del af Lyngby. Til august går arbejdet i gang imellem disse to områder, når Hovedstadens Letbanes entreprenør påbegynder arbejdet omkring broen med Nærumbanen over Klampenborgvej.

| Klampenborgvej

Letbanearbejdet skifter område på Klampenborgvej

26.07.2021

Siden foråret 2021 har ombygningen af Klampenborgvej i den østlige del af Lyngby været i gang. Nu flytter arbejdet til et nyt område af vejen. Se projektleder fortælle om arbejdet.

| Buddingevej

Information om ledningsomlægningerne – Buddingevej bliver spærret

22.07.2021

Som vi har orienteret om i et andet brev udsendt 14/7, er Lyngby-Taarbæk Forsynings arbejde med ledningsomlægninger på Buddingevej forsinket, og derfor er der nu iværksat nogle tiltag for at arbejdet kan blive hurtigere færdigt.

| Lundtoftegårdsvej

Hovedstadens Letbanes anlægsarbejde går snart i gang på Lundtoftegårdsvej

21.07.2021

Forsyningsselskabernes arbejde med at flytte rør og ledninger på Lundtoftegårdsvej mellem krydset med Klampenborgvej og letbanens kommende endestation i Lundtofte nord for DTU er snart nået så langt, at der er plads til, at Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, kan gå i gang med at bygge letbanens linjeføring på Lundtoftegårdsvej og på DTU’s område. Derfor vil vi her orientere dig overordnet om Hovedstadens Letbanes arbejde på denne del af letbane-strækningen i den kommende tid.