Gå til hovedindhold
Nyhed

Information om kloakarbejde på Buddingevej fra nr. 21C til 31C

I forbindelse med den nye letbane omlægger Lyngby-Taarbæk Forsyning spildevands-
og regnvandsledninger, så de ikke kommer til at ligge under skinnerne.
Næste etape af arbejdet kommer til at foregå ud for Buddingevej 21C til 31C.

Lyngby-Taarbæk Forsynings entreprenør på arbejdet – Barslund – forventer, at denne etape begynder den 14. juli 2021. Den samlede anlægsperiode for strækningen er cirka tre måneder.
I vil på et senere tidspunkt modtage information fra Hovedstadens Letbane om, hvornår deres arbejde indledes på jeres del af Buddingevej.

Hvilke konsekvenser får arbejdet for beboerne?
Under arbejdet vil vejbanen i den ulige side være spærret, og derfor bliver trafikken på strækningen reguleret med trafiklys. Med andre ord bliver Buddingevej ikke ensrettet, som den tidligere har været.
Arbejdet kan desværre ikke undgå at give nogle støjgener fra gravemaskiner og almindeligt arbejde, men på strækningen vil der ikke foregå arbejde af særligt støjende karakter, så som spunsning mv.
Arbejdet bliver som udgangspunkt udført i normal arbejdstid, hvilket vil sige på hverdage mellem kl. 7-18.
Fra den 2. august vil arbejdet foregå i udvidet arbejdstid til kl. 22 på hverdage – vi sender mere information om dette i den kommende uge.

Yderligere information
Du kan læse mere om Lyngby-Taarbæk Forsynings aktuelle gravearbejde i forbindelse med letbanen på hjemmesiden ltf.dk. Her har du også mulighed for at tilmelde dig et nyhedsbrev, hvor Lyngby-Taarbæk Forsyning fortæller om deres arbejde.
Hvis du ønsker nyheder om ledningsomlægningerne på Buddingevej, skal du ved tilmeldingen markere felterne ’spildevand’ og ’Lyngby Vest’.
www.ltf.dk/nyhedsbrev
www.ltf.dk/her-graver-vi
Du kan også læse mere om arbejdet i forbindelse med letbanen på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside om letbanearbejdet – www.letbane.ltk.dk.