Gå til hovedindhold
Nyhed

Støjende vejarbejde på Klampenborgvej fra marts og frem til sommeren 2021

Fra starten af marts 2021 udfører Hovedstadens Letbane støjende vejarbejde på Klampenborgvej mellem Firskovvej og Lundtoftgårdsvej.

Vejen skal ombygges og udvides, så der bliver plads til letbanen og nyt fortov og cykelsti. Det betyder blandt andet, at der skal opskæres asfalt, udføres grave- og komprimeringsarbejde mv. – og disse arbejder vil periodevis være støjende.

Hvad betyder det for dig som nabo til byggeriet?

Arbejdet er opdelt i flere faser, og her i den første fase arbejder Hovedstadens Letbane langs den syd-østlige side af Klampenborgvej. I perioden omlægges trafikken, så nogle af dine vanlige ruter kan blive ændret. På Klampenborgvej vil der være en kørebane i hver retning i stedet for normalt to, og ind- og udkørsel til Agervang lukkes fra Klampenborgvej, så du i stedet skal benytte Kornagervej for at komme ind til området. Hold øje med skiltningen på stedet og se mere på Hovedstadens Letbanes hjemmeside om, hvordan du holder dig opdateret om den aktuelle trafiksituation. Læs mere på dinletbane.dk/trafik.

Arbejdet udføres på hverdage mellem kl. 7 og 18.

Følg byggeriet – sådan informerer vi om arbejdet

Du kan følge byggeriet på Hovedstadens Letbanes hjemmeside, dinletbane.dk/lyngby. Her kan du altid se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i øjeblikket. Du kan også finde information om arbejdet på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside om letbaneprojektet på letbane.ltk.dk.

Vi, Hovedstadens Letbane og entreprenør, Per Aarsleff A/S, beklager de gener, arbejdet kan give.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på e-mail info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500. Du er også velkommen til at kontakte Lyngby-Taarbæk Kommune på letbane@ltk.dk eller tlf. 2388 6209.

Venlig hilsen

Hovedstadens Letbane og Lyngby-Taarbæk Kommune