Gå til hovedindhold
Nyhed

Status på omlægning af ledninger på Buddingevej

Udsendt til nærmeste naboer den 9. november 2020

Lyngby-Taarbæk Forsyning er i øjeblikket i gang med en større omlægning af vand- og spildevandsledninger i Lyngby. De eksisterende ledninger skal flyttes på store dele af letbanens rute gennem Lyngby, så ledningerne ikke ligger under skinnerne.

Dette arbejde påvirker trafikken og beboerne i området, og vi sender dette informationsbrev for at give en kort status på Lyngby-Taarbæk Forsynings arbejde på Buddingevej.

Hvor langt er arbejdet?
I marts begyndte det omfattende arbejde med at flytte spildevands- og regnvandsledninger på Buddingevej. Ledningerne ligger i vejarealet, og derfor påvirker arbejdet trafikafviklingen. Arbejdet foregår i etaper og startede ved viadukten ved Lyngby Station. Siden har Lyngby-Taarbæk Forsyning bevæget os ud ad Buddingevej, og i øjeblikket arbejder de fra krydset Engelsborgvej/Buddingevej og frem til Buddingevej 23B.

Denne etape forventer vi er afsluttet midt i november, og det betyder, at beboerne på Buddingevej 17-23 igen kan benytte deres indkørsler.

Lyngby-Taarbæk Forsyning er ikke de eneste, der arbejder på strækningen, og derfor bliver viadukten og krydset ved Engelsborgvej ikke åbnet endnu.

Næste etape
Lyngby-Taarbæk Forsynings entreprenør – Barslund – forventer at begynde næste etape af arbejdet i uge 47. Dette arbejde strækker sig fra Buddingevej 36B til og med udkørslen af Kærmindevej – se kortet.

For trafikken betyder arbejdet, at:
• Buddingevej bliver ensrettet mellem 36B og udkørslen af Kærmindevej.
• Christian X’s Alle bliver spærret for gennemkørsel i krydset ved
Buddingevej, da arbejdet også vil foregå på en lille del af Christian X’s Alle.
• Kærmindevejs udkørsel til Buddingevej bliver spærret.

Arbejdet er efter planen færdigt om cirka tre måneder. Herefter rykker
arbejdet videre ud ad Buddingevej mod Gladsaxe.

Yderligere information

Lyngby-Taarbæk Forsyning
På Lyngby-Taarbæk Forsynings hjemmeside – www.ltf.dk – kan du læse mere om deres arbejde i forbindelse med letbanen. Klik ind under ’Her graver vi’ - www.ltf.dk/her-graver-vi.

Lyngby-Taarbæk Kommune
På kommunens hjemmeside www.letbane.ltk.dk kan du læse mere om arbejdet med letbanen, og hvad det betyder for trafik m.m. i kommunen.

Trafikken.dk
På hjemmesiden www.trafikken.dk registrerer Vejdirektoratet alle vejarbejder, der påvirker trafikken, så her får du det bedste trafikale overblik over situationen i Lyngby.

Hovedstaden Letbane
Det er selskabet Hovedstadens Letbane, der etablerer selve letbanen. På hjemmesiden www.dinletbane.dk giver de et overblik over deres arbejde. Det er også muligt at tilmelde sig et nyhedsbrev for de områder, man har interesse i.

Offentlig transport
Gravearbejdet kan også påvirke buslinjer og anden offentlig transport.
Her kan du holde dig opdateret på www.rejseplanen.dk og på www.dinoffentligetransport.dk.

Venlig hilsen
Lyngby-Taarbæk Kommune og Lyngby-Taarbæk Forsyning

 

Arbejdsområdet på Buddingevej og Christian X's Alle