Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Spuns-arbejdet ved Lehwaldsvej er afsluttet for nu

Hovedstadens Letbanes spuns-arbejde ved gavlen af højhuset på Lehwaldsvej er afsluttet for denne gang.

Gennem de seneste par uger har Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, udført spuns-arbejde i området ved gavlen af højhuset på Lehwaldsvej ned mod Buddingevej. Spuns-arbejdet er en del af forstærkningen af området, hvor indkørslen til den nye letbanetunnel under S-banen og Lyngby Omfartsvej skal ligge i fremtiden.

Det netop overståede spuns-arbejde er første del af arbejdet. Sidst på foråret eller starten af sommeren skal der udføres endnu et spuns-arbejde i området. Det er i forbindelse med dette arbejde, at vi igen forventer at skulle begrænse trafikken igennem viadukten til busser, fodgængere og cyklister, sådan som vi tidligere har informeret om.

Arbejdet fortsætter

Arbejdet ved gavlen af højhuset fortsætter med blandt andet tilskæring af spunspladerne og klargøring til det videre arbejde. Arbejdet kan være støjende, og vil fortsat blive udført inden for almindelig arbejdstid mellem 7 og 18 på hverdage.

Følg byggeriet 

Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor der arbejdes i hvilke perioder, på blandt andet dinletbane.dk/lyngby. På Hovedstadens Letbanes hjemmeside kan du også læse meget mere om letbanens linjeføring og betydning for området langs Ring 3 fra Ishøj til Lyngby. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte os på letbane@ltk.dk, telefon 2388 6209 eller info@dinletbane.dk, telefon 7242 4500.

Med venlig hilsen
Hovedstadens Letbane og Lyngby-Taarbæk Kommune

spunsarbejde ved Lehwaldsvej