Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Til fods fra nogle af Lyngbys store boligområder til Lundtofte Station

Let gennem Lyngby: Vi gør klar til letbanen og zoomer hver måned ind på en bydel, en trafikantgruppe eller noget helt tredje for at fortælle om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med letbanen.

Letbanens endestation befinder sig i det naturflotte område ved Lundtofte. Her bor mange tusinde mange mennesker i såvel en af Lyngby-Taarbæk Kommunes attraktive lejlighedsbebyggelser som i de eftertragtede rækkehusområder og populære villakvarterer med Dyrehaven som nabo og kort afstand til store internationale virksomheder, anerkendte uddannelsesinstitutioner, mangfoldig idrætsby og hyggeligt handelscentrum.

 

Til fods til og fra letbanestationen

Med den nye letbanestation i Lundtofte bliver det nemt for de mange borgere i området at komme ind til Lyngby Centrum og Lyngby Station – eller videre på strækningen mod f.eks. Gladsaxe, Herlev, Rødovre, Glostrup eller Ishøj. Se gåafstand i billedgalleriet herunder mellem Lundtofte Station og udvalgte boligområder.

Let gennem Lyngby

 

  • Temaserie om bydele tæt på letbanestationerne
  • Vi zoomer hver måned ind på en bydel, en trafikantgruppe eller noget helt tredje for at fortælle om, hvordan fremtiden kommer til at se ud med letbanen
  • Vi har samlet artiklerne HER - læs dem og bliv klar til letbanen