Gå til hovedindhold
Du er her:

En moderne, tryg forplads, der effektivt håndterer flow og ophold i forbindelse med den nye letbanestation - og skaber en grøn destination for enden af hovedstadens nye letbanelinje. Skitseprojektet for den kommende Lundtofte Station er et forslag, der giver værdi både for de rejsende og merværdi til nærområdet.

Ovenstående indledning stammer fra det skitseprojekt for Lundtofte Station, landskabsarkitektfirmaet Schønherr har udarbejdet på baggrund af en række møder med Lyngby-Taarbæk Kommune.

Skitseprojektet beskriver idéer og visioner til den kommende, nordlige endestation for Hovedstadens letbane og er netop godkendt af Kommunalbestyrelsen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Skitseprojektet skal nu omsættes til detailprojekt. 

Se hele skitseprojektet Lundtofte Station 

Eftersom skitseprojektet er udarbejdet, så det lever op til letbanens økonomi og øvrige krav, vil Lundtofte Station med meget stor sandsynlighed komme til at se ud, som beskrevet i skitseprojektet – dog med mulighed for få ændringer, hvad angår specifikke materialer eller andre detaljer, der af praktiske eller økonomiske årsager ikke bliver 100% som i det skitseprojekt, du kan se HER.