Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Orientering om fortovet på Buddingevej ved "De engelske Rækkehuse"

Buddingevej ved Chr. X's Allé © Lyngby-Taarbæk Kommune
Buddingevej ved Chr. X's Allé © Lyngby-Taarbæk Kommune

I begyndelsen af maj i år flyttede letbanearbejdet på Buddingevej til vejsiden med de lige husnumre, hvor det fortsat er godt i gang. I øjeblikket ombygger entreprenøren vejen i vest-siden og laver nyt afvandingssystem. Senere på sommeren skal det nye fortov på vejsiden med de lige husnumre på Buddingevej anlægges. Hermed lidt information om det kommende fortov.

 

Det nye fortov anlægges ind til skellet

Når Hovedstadens Letbanes entreprenør senere i arbejdet anlægger det nye fortov, vil fortovet komme til at gå helt ind til skellet mod grundene med de lige husnumre. Det vil sige, at det nye fortov kommer til at flugte med de nuværende lysmaster, sådan som det tidligere er oplyst blandt andet i forbindelse med besigtigelsesforretningen i maj 2017. Entreprenøren skal således ikke arbejde på matriklerne, men udelukkende i vejarealet, som går til bagsiden af lysmasterne.

Hvis beboerne i "De engelske Rækkehuse" har særlig belægning, planter, krukker, postkasse eller andet, som står tættere på vejen end ved lysmasterne og dermed i vejarealet, vil det være en god ide at flytte det ind på egen grund senest med udgangen af juli, da vejarealet vil blive inddraget af Hovedstadens Letbanes entreprenør.