Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nu monteres der sporkasser på Buddingevej på strækningen mellem Nybrovej og Fort Allé

Hovedstadens Letbane og entreprenør Per Aarsleff A/S påbegynder montering af sporkasser på strækningen mellem Nybrovej og Fort Allé på Buddingevej i begyndelsen af maj.

Det kommende arbejde med at anlægge skinner på Buddingevej på strækningen mellem Nybrovej og kommunegrænsen ved Fort Allé gør det nødvendigt at spærre parkeringspladser og indkørsler i østlig side af Buddingevej (siden med ulige numre), fordi arbejdet kræver brug af mobilkran og elementbiler, som er nødt til at parkere på strækningen. Dog vil trafikken til og fra Ellevænget og Kirsebærvænget blive opretholdt.

 

Arbejdet påbegyndes primo maj

Vi forventer, at entreprenør, Per Aarsleff A/S, foretager de trafikale ændringer den 1. maj 2023, hvorefter de påbegynder arbejdet startende ved Nybrovej. Afspærring vil være markeret ved hjælp af skiltning, og vi forventer, at trafikomlægningen vil vare frem til udgangen af maj 2023.

Mens arbejdet står på, kan du forvente arbejdskøretøjer i området samt støj fra almindelige entreprenørmaskiner. Hovedstadens Letbane beklager de gener, som arbejdet giver og takker på forhånd for din tålmodighed med byggeriet.