Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Kom med rundt til letbanens syv nyetablerede stationer i Lyngby

Lyngby-Taarbæk Kommune er nu et skridt tættere på at færdiggøre letbanestationerne. Komponenterne til de syv letbanestationer i kommunen er ved at være færdiggjort, og man begynder at kunne se, hvordan stationerne kommer til at se ud. 

Stationerne tager form

Hvis man har været forbi en af letbanens syv stationer i Lyngby-Taarbæk Kommune, har man nok bemærket at selve stationselementerne er blevet sat op og så småt er ved at være færdige. Det giver et indblik i, hvordan stationerne kommer til at være indrettet, når letbanen er færdig. 

Alle stationerne indrettes med en infotavle, som har til formål at vise letbanens stationer samt tydeliggøre, hvilken station man befinder sig på. Derudover er der oplysninger om køretider, billetkøb og information om, hvordan man medbringer sin cykel, kørestol eller barnevogn.

Komfort og funktion

Udover infoskærmene er der på stationerne også blevet opsat affaldsspande og siddepladser, som man kan benytte, mens man venter på letbanen. Dog er det ikke længe, man skal sidde og vente. Letbanen forventes nemlig at køre hver 5. minut i dagstimerne og hver 10. minut om aftenen og om søndagen. 

Samlet foto-rundtur

I billedgalleriet nedenfor har vi samlet billeder af alle Lyngby-Taarbæk Kommunes letbanestationer i geografisk rækkefølge - fra den nordligste station Luntofte til kommunens sydligste station på Lyngby Station.