Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Åbning for biltrafik på Klampenborgvej fra Helsingørmotorvejen til Kanalvej

Bilister kan nu igen køre direkte fra Helsingørmotorvejen til Kanalvej og p-kælder under Lyngby Storcenter via Klampenborgvej.

Anlægsarbejdet i krydset ved Kanalvej på Klampenborgvej-strækningen til Firskovvej er nu så fremskredent, at der kan åbnes for én kørebane på Klampenborgvej igen. Det bliver i første omgang i retning mod Lyngby Storcenter, når man kommer kørende fra Helsingørmotorvejen.

 

I første omgang ét spor til biler på strækningen

Strækningen på Klampenborgvej har været spærret siden august 2021, hvor der har været arbejdet med forstærkning af Nærumbanens fundamenter, etablering af sporkasse til letbanen, omlægning af fortov, cykelstier samt etablering af nye kørebaner. Der udestår stadig anlægsarbejde i området og der kan derfor kun åbnes ét spor på Klampenborgvej på nuværende tidspunkt.

 

Dobbeltrettet kørsel på Klampenborgvej senere i 2023

Lyngby-Taarbæk Kommune forventer, at begge kørespor vil kunne åbnes for biltrafik i løbet af sommeren 2023.

Åbning af Klampenborgvej vurderes at medføre en positiv indvirkning på trafikafviklingen til den centrale del af Lyngby herunder på vejene omkring Sorgenfrigårdsvej, Toftebæksvej, Firskovvej og Nørgaardsvej, der har været de primære omkørselsruter for trafikanter på Klampenborgvej.