Gå til hovedindhold
Nyhed

Natarbejde ved fodgængertunnelen på Lyngby Station

Udsendt til nærmeste naboer den 6. november 2020

Byggeriet af fodgængertunnelen på Lyngby Station er fortsat godt i  gang, og i midten af november skal Hovedstadens Letbane støbe væggene ved trappen op til perronerne.

Natarbejde fra 22. til 26. november 2020
Af hensyn til togdriften er det desværre nødvendigt at udføre dette arbejde om natten, når S-togene holder stille. Derfor vil der være arbejde på Lyngby Station om natten fra søndag den 22. november 2020 kl. 23:59 til torsdag den 26. november 2020 kl. 07:30.
I denne periode skal entreprenøren først opsætte støbeforme på trappevæggene. Disse skal løftes med kran over spor 3. Når støbeformene er på plads, skal væggene støbes. Dette udføres med betonpumpe, der pumper hen over spor 3. I perioden vil du også kunne opleve gener fra lastbiler, betonbiler og andre arbejdskøretøjer til og fra området.

Følg byggeriet
Du kan følge byggeriet på Hovedstadens Letbanes hjemmeside, dinletbane.dk/lyngby, hvor du kan se, hvilke andre arbejder Hovedstadens Letbane er i gang med i området i øjeblikket. Hvis du ikke allerede er tilmeldt Infoservice, så tilmeld dig via hjemmesiden. Så holder Hovedstadens Letbane dig løbende orienteret om letbanebyggeriet på mail.
Du kan også følge letbaneprojektet på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside, letbane.ltk.dk.

Hvis du har spørgsmål til byggeriet, er du velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller tlf. 7242 4500. Du kan også kontakte Lyngby-Taarbæk Kommune på letbane@ltk.dk eller tlf. 2388 6209.

Per Aarsleff A/S er entreprenør på anlægsarbejdet i Lyngby, og vi, Hovedstadens Letbane og entreprenøren beklager de gener, som arbejdet giver.

Med venlig hilsen
Hovedstadens Letbane og Lyngby-Taarbæk Kommune