Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Ombygning af Lundtoftegårdsvej ved krydset med Klampenborgvej

Det vil være nødvendigt at omlægge trafikken på Lundtoftegårdsvej, sådan at der kun er et spor i hver retning

Hvad betyder det for dig, der færdes i området?

Mens arbejdet står på, er det nødvendigt at omlægge trafikken på Lundtoftegårdsvej, sådan at der kun er et spor i hver retning.

Det betyder også, at hvis du kommer ad Lundtoftegårdsvej fra DTU/Lundtofte og skal ind mod centrum af Lyngby, så skal du dreje til højre ad Lyngbygårdsvej og benytte den i stedet for Klampenborgvej.

Følg skiltningen i området og overhold venligst afspærringerne, så både du og byggearbejderne kan færdes sikkert, mens arbejdet står på.

Hvad skal bygges og hvornår sker det?

Frem til foråret 2022 skal entreprenøren ombygge vejen ved krydset mellem Lundtoftegårdsvej og Klampenborgvej samt strækningen på Lundtoftegårdsvej frem mod Akademivej.

Arbejdet bliver udført inden for almindelig arbejdstid i hverdagene mellem kl. 07 og 18, og du kan opleve støj fra entreprenørmaskiner, hvis du bor eller færdes omkring arbejdsområdet.

Det er siden slutningen af sommeren 2021, at Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, har arbejdet på at udvide Lundtoftegårdsvej i retning mod motorvejen for at gøre plads til letbanen i den modsatte side af vejen. Nu er ombygningsarbejdet flyttet ud på den eksisterende vej ved krydset mellem Lundtoftegårdsvej og Klampenborgvej.

Sådan får du trafikinformation

På Hovedstadens Letbanes hjemmeside, dinletbane.dk/trafik, finder du et samlet overblik over, hvor du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation – uanset om du er gående, cyklist, bilist – eller rejser med kollektiv transport.

Vi, Hovedstadens Letbane og entreprenøren beklager de gener, arbejdet kan give.