Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Nyt om ledningsomlægningerne på Buddingevej

Lyngby-Taarbæk Forsynings arbejde med ledningsomlægninger på Buddingevej fortsætter – her får du de seneste nyheder om arbejdet.

Byggepladsen udvides på Buddingevej

I slutningen af september begynder arbejdet i den grønne fase på Buddingevej. Det er stykket fra Nybrovej til og med Fort Allé. Arbejdet i grøn fase fortsætter indtil februar 2022.

Adgangsforhold for beboere i grøn fase
Under arbejdet i grøn fase på Buddingevej vil beboere have normal adgang til deres boliger frem til midten af oktober, hvor Buddingevej bliver lukket ved Nybrovej.

Trafik
I den grønne fase vil det frem til midten af oktober være muligt at køre i bil i begge retninger på Buddingevej.

Fra midten af oktober til februar 2022 bliver Buddingevej helt lukket ved Nybrovej. Lyngby-Taarbæk Forsyning forventer dog, at de fleste beboere fortsat vil kunne få adgang til deres bolig med bil.

Der bliver løbende informeret om adgangsforhold og trafik, når Lyngby-Taarbæk Forsyning har nye oplysninger om præcise datoer og forhold på Buddingevej.

Parkering
Lyngby-Taarbæk Forsyning forventer, at en del beboere på Buddingevej (grøn fase) vil kunne parkere som normalt ved deres bolig. Der vil dog også være beboere, som i byggeperioden bliver nødt til at finde alternative parkeringspladser, f.eks. på sidevejene.

Arbejde og støj
Arbejdet i grøn fase kan desværre ikke undgå at give nogle støjgener fra gravemaskiner og almindeligt arbejde. Der bliver arbejdet i tidsrummet kl. 7-22 på hverdage og fra kl. 7-14 på lørdage. Meget støjende arbejde skal så vidt muligt udføres i tidsrummet kl. 7-18.

Midt i oktober vil entreprenøren etablere den sidste byggegrube, der laves ved spunsning. Dette arbejde er stærkt støjende og medfører kraftige vibrationer. Det forventes, at spunsningen tager ca. en uge. Gruben laves ca. 150 meter fra Nybrovej mellem Buddingevej 78 til 82.

Entreprenøren laver også to andre byggegruber, men de etableres ved almindeligt gravearbejde, hvilket reducerer støj- og vibrationsgener. 

Efterfølgende vil entreprenøren lave borearbejde mellem gruberne (tunnelering). Det foregår under jorden og giver ikke store støjgener.

Lyngby-Taarbæk Forsyning vil løbende informere jer, når de kender datoerne for de forskellige arbejdsopgaver mere præcist, og hvis der sker ændringer i planen.

Affald
Lyngby-Taarbæk Forsyning forventer, at dagrenovation vil have fuld adgang og blive hentet som normalt.

Kontakt og spørgsmål
Lyngby-Taarbæk Forsyning forstår til fulde de gener, som I kommer til at opleve på grund af arbejdet, og de vil gøre alt for, at jeres hverdag kan fungere så normalt som muligt.

Har I spørgsmål eller forslag, kan I skrive til forsyning@ltf.dk

Spørgsmål om adgangsforhold til jeres boliger, kan I stille til vores entreprenør Barslund: LLT@barslund.as

Kaffevogn

Kom forbi Lyngby-Taarbæk Forsynings kaffevogn, som hver tirsdag fra kl. 8-9 holder parkeret ved indgangen til byggepladsen på hjørnet mellem Nybrovej og Buddingevej.

Her kan du møde folk fra Lyngby-Taarbæk Forsyning og stille spørgsmål om arbejdet på Buddingevej. Du kan også bare nappe en kaffe og croissant på vej til arbejde.

Nyhedsbrev

Gå ikke glip af vigtig information om arbejdet på Buddingevej.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Lyngby-Taarbæk Forsyning: https://ltf.dk/nyheder/nyhedsbrev

(Kryds af i ”Spildevand” og ”Lyngby Vest”)

Buddingevej faseplan 2021/2022
Buddingevej faseplan 2021/2022