Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Midlertidig lukning af Sorgenfrigårdsvej for indkørsel fra Klampenborgvej

Siden sommeren 2021 har Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, ombygget midten af Klampenborgvej i den østlige del af Lyngby, for at gøre vejen klar til letbanen. Her i efteråret flytter arbejdet til den nordlige side af vejen – den side som vender ind mod Sorgenfrigårdsvej.

Sorgenfrigårdsvej lukkes midlertidigt for indkørsel fra Klampenborgvej

Det betyder, at det fra den 22. september til den 6. oktober 2021 ikke vil være muligt at køre fra Klampenborgvej ind på Sorgenfrigårdsvej, da Hovedstadens Letbane skal udføre et vejarbejde i fodgængerfeltet. Du vil stadig kunne køre fra Sorgenfrigårdsvej og ud på Klampenborgvej.

I forbindelse med arbejdet skal belægningen opbrydes og der skal etableres en ny afvandingsledning. Efterfølgende retableres vejen, som derefter åbner for trafik igen. Arbejdet udføres på hverdage mellem kl. 7 og 18.
 

Hvad betyder arbejdet for dig der færdes i området?

I de to uger, hvor arbejdet står på, lukkes for indkørsel til Sorgenfrigårdsvej fra Klampenborgvej. Du kan komme til Sorgenfrigårdsvej via Lundtoftegårdsvej og Lyngbygårdsvej eller via Toftebæksvej og Lyngbygårdsvej.

Følg skiltningen i området og overhold venligst afspærringerne, så vi passer på byggearbejderne og på dig, mens arbejdet står på. På Hovedstadens Letbanes hjemmeside, dinletbane.dk/trafik, kan du finde et overblik over, hvordan du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation.

Vi, Hovedstadens Letbane og entreprenøren beklager de gener, arbejdet kan give.

Følg byggeriet

Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby.