Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Hovedstadens Letbane bygger linjeføringen omkring endestationen i Lundtofte i efteråret og vinteren

På strækningen mellem Anker Engelunds Vej og endestationen i Lundtofte vil letbanen køre i det grønne areal mellem Lundtoftegårdsvej og Helsingørmotorvejen. I midten af oktober går Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, i gang med at bygge letbanens linjeføring på denne strækning.

Hvad betyder arbejdet for dig, der bor i området?

I forbindelse med arbejdet skal der etableres nye afvandingsledninger samt bygges letbanens linjeføring. Arbejdet starter i midten af oktober, og denne del af arbejdet forventes afsluttet omkring årsskiftet 2021/2022. Det betyder, at du i perioden vil kunne opleve entreprenørmaskiner og arbejdskørsel til og fra området i forbindelse med arbejdet, som udføres på hverdage mellem kl. 7 og 18. Arbejdet kan periodevis være støjende.

Hvad betyder arbejdet for dig, der færdes i området?

I perioden vil det også blive nødvendigt at omlægge trafikken i kortere perioder, ligesom du kan opleve ændrede adgangsforhold via cykel- og gangstierne til busstoppestedet ved Rævehøjvej / Helsingørmotorvejen. Følg skiltningen i området, og overhold venligst afspærringerne, så vi alle passer godt på byggearbejderne og på hinanden, mens byggeriet af letbanen står på. Hovedstadens Letbane og entreprenøren beklager de gener, som arbejdet giver.

På Hovedstadens Letbanes hjemmeside, dinletbane.dk/trafik, kan du finde en oversigt over, hvordan du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation – uanset om du kører i bil, på cykel eller færdes til fods eller benytter kollektiv transport.

Følg byggeriet

Husk, at du altid kan følge byggeriet og se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby. Du kan også følge byggeriet på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside, letbane.ltk.dk. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500 – eller Lyngby-Taarbæk Kommune på letbane@ltk.dk eller 2388 6209.