Gå til hovedindhold
Du er her:
Letbane - viadukt

Hold dig opdateret her

Hold dig opdateret her

Du kan indkredse din søgning ved at vælge periode og emne for det du søger.

| Buddingevej

Lukning af krydset ved Buddingevej/Nybrovej for bil- og buskørsel

12.10.2021

Lyngby-Taarbæk Forsynings arbejde med ledningsomlægning i forbindelse med letbaneprojektet går ind i en ny fase. Det får betydning for trafikken på Buddingevej og Nybrovej.

| Lundtoftegårdsvej

Hovedstadens Letbane bygger linjeføringen omkring endestationen i Lundtofte i efteråret og vinteren

11.10.2021

På strækningen mellem Anker Engelunds Vej og endestationen i Lundtofte vil letbanen køre i det grønne areal mellem Lundtoftegårdsvej og Helsingørmotorvejen. I midten af oktober går Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, i gang med at bygge letbanens linjeføring på denne strækning.

| Buddingevej | Centrum | Klampenborgvej | Lundtoftegårdsvej

Letbanebyggeriet i Lyngby i efteråret 2021

04.10.2021

Letbanebyggeriet er godt i gang Lyngby, og Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, arbejder flere steder i kommunen. Her nedenfor får du en status på Hovedstadens Letbanes aktiviteter i øjeblikket og hen over efteråret.

| Buddingevej

Letbanens anlægsarbejde går snart i gang ved din ejendom

30.09.2021

Som vi tidligere har informeret om, går Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, snart i gang med at ombygge Buddingevej ved De Engelske Rækkehuse. Arbejdet går i gang den 1. oktober på strækningen mellem Engelsborgvej og Christian X’s Alle, og her vil det gradvis blive nødvendigt at genetablere den afspærring, som var på strækningen i forbindelse med omlægningen af forsyningsledninger. Det vil sige, at vejen er spærret, og at man ikke kan køre til og fra rækkehusene på strækningen mellem Engelsborgvej og Christian X’s Alle.