Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Hovedstadens Letbanes pælearbejde ved Engelsborghus er afsluttet

Den seneste uges tid har Hovedstadens Letbanes entreprenør, Per Aarsleff A/S, udført et funderingsarbejde ud for Engelsborghus-ejendommen mellem Engelsborgvej og viadukten.

 

Arbejdet har bestået i at bore og støbe betonpæle i jorden for at forstærke området ud for den sidste del af bygningen, hvor letbanen kommer til at køre frem mod viadukten. På Hovedstadens Letbanes hjemmeside kan kan du se billeder fra arbejdet, hvor Hovedstadens Letbane blandt andet pakkede dele af Engelsborghus-bygningen ind i presenninger for at skåne den mod stænk fra borearbejdet.

Arbejdet fortsætter

Selvom arbejdet med de borede pæle nu er afsluttet, fortsætter arbejdet med at bygge letbanens linjeføring på strækningen mellem Engelsborgvej og viadukten – blandt andet med at bygge den støttemur, som skal bygges langs Engelsborghus-bygningen. Arbejdet kan periodevis være støjende, og det vil fortsat blive udført inden for almindelig arbejdstid mellem 7 og 18 på hverdage.

Ligeledes skal Hovestadens Letbane til sommer udføre et spuns-arbejde i området mellem Engelsborghus-bygningen og viadukten. Det er i forbindelse med dette arbejde, at Hovedstadens Letbane igen forventer at skulle begrænse trafikken igennem viadukten til busser, fodgængere og cyklister, sådan som vi tidligere har informeret om.

Følg byggeriet her på hjemmesiden

Husk at du altid kan følge byggeriet og se, hvor Hovedstadens Letbane arbejder i hvilke perioder, på dinletbane.dk/lyngby. Du kan også følge byggeriet her på letbane.ltk.dk. Hvis du har spørgsmål til letbanebyggeriet, er du altid velkommen til at kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500 – eller Lyngby-Taarbæk Kommune på letbane@ltk.dk eller 2388 6209.

Hovedstadens Letbanes pæleboringsarbejde ved Engelsborghus er nu afsluttet.
Hovedstadens Letbanes pæleboringsarbejde ved Engelsborghus er nu afsluttet.