Gå til hovedindhold
Du er her:
Naboinformation

Hovedstadens Letbane udfører støjende arbejde omkring lokalbanebroen

Hovedstadens Letbane går nu i gang med anlægsarbejdet omkring Nærumbanens krydsning af Klampenborgvej. Her skal de forstærke og ombygge broens søjler og fundamenter.

Fra uge 35 går de i gang med en støjende aktivitet, da de skal bore funderingspæle i jorden omkring broens eksisterende fundamenter. Dette arbejde forventes at vare cirka fire uger.

Hvad betyder det for dig som nabo?
Det støjende arbejde finder sted på hverdage mellem kl. 7.00 – 18.00 og lørdage kl. 7.00 – 14.00 og består i at bore pæle i jorden ved broens fundamenter. Udover støj kan arbejdet også medføre vibrationer.

Da de skal udføre støjende funderingsarbejde, som kan medføre vibrationer, varsler vi dig med henvisning til §12 stk. 4 i Byggeloven (læs evt. mere på retsinformation.dk).

Hovedstadens Letbane, vi og entreprenør Per Aarsleff A/S beklager de gener, arbejdet giver.

Følg byggeriet – sådan informerer vi om arbejdet

Du kan følge byggeriet på Hovedstadens Letbanes hjemmeside, dinletbane.dk/lyngby. Her kan du altid se, hvornår de forventer hvilke typer af arbejde i området, og hvad de arbejder på i øjeblikket. Endelig kan du tilmelde dig deres Infoservice, og det vil vi anbefale dig at gøre. Så får du automatisk løbende nyt om arbejdet på mail.

Du kan også følge byggeriet på Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside om letbaneprojektet på www.letbane.ltk.dk

Hvis du har spørgsmål til arbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte Hovedstadens Letbane på info@dinletbane.dk eller 7242 4500 – eller Lyngby-Taarbæk Kommune på letbane@ltk.dk eller 2388 6209.