Gå til hovedindhold
Aktivitet

Fællessang torsdag 30. juni kl. 16-17 midt på Lyngby Hovedgade

Mens der anlægges letbanespor i Lyngbys centrale kryds, er Lyngby Hovedgade ensrettet, og p-pladserne i den ene side af hovedgaden er indrettet med caféborde, markedsboder og diverse aktiviteter hele sommeren. Tilbagevendende fællessang er på aktivitetsprogrammet.

Kom til fællessang på Lyngby Hovedgade 49B lørdag 13. august kl. 12-13
Kom til fællessang på Lyngby Hovedgade 49B lørdag 13. august kl. 12-13

Den lokale musikduo Martin Jantzen og Mikkel Sonne synger for og står for fællessang på forskellige lokationer i Lyngby Centrum med opstart pinselørdag kl. 12 foran Det Hvide Palæ på Lyngby Hovedgade 37.

Dage med fællessang:

  • Lørdag 4. juni kl. 12-13: Lyngby Hovedgade 37 / foran Det Hvide Palæ
  • Lørdag 18. juni kl. 12-13: Lyngby Hovedgade 49A / foran Lysmesteren
  • Torsdag 30. juni kl. 16-17: Lyngby Hovedgade 37 / foran Det Hvide Palæ
  • Lørdag 13. august kl. 12-13: Lyngby Hovedgade 49A / foran Lysmesteren
  • Lørdag 27. august kl. 12-13

Vær opmærksom på at der IKKE er fællessang lørdag 2. juli, da vi i stedet synger TORSDAG 30. JUNI i denne uge.

God stemning på Lyngby Hovedgade

Fællessang er en del af sommerens aktiviteter i Kongens Lyngby, som Lyngby-Taarbæk Kommune har igangsat i tæt samarbejde med Handelsforeningen. Projektet værdsættes af begge parter:

”I kommunalbestyrelsen er vi rigtig glade for den gode stemning på Lyngby Hovedgade med de ekstra cafémiljøer og markedsboder. Og så ser vi frem til fællessang, der kan bidrage til at skabe hyggeligt miljø for borgere fra både Lyngby og nabobyerne,” udtaler formand for Teknikudvalget i Lyngby-Taarbæk Kommune, Richard Sandbæk.

”Vi er ovenud glade for det samarbejde, vi har med Lyngby-Taarbæk Kommune omkring sommerens aktiviteter på Lyngby Hovedgade. De ekstra arealer til udeaktiviteter midt i vores by har stor betydning for Lyngbys butikker og caféer - og for såvel vores borgere og besøgende fra nabobyer”, lyder det fra Carsten Bak, formand for Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn.

 

Letbane-byggeri i Lyngbys centrale kryds

Lige nu er Hovedstadens Letbane i gang med at gøre klar til anlæg af letbanen på tværs af Lyngby Hovedgade, så der kan lægges spor mellem Lyngby Torv og Klampenborgvej. Derfor er Lyngby Hovedgade ensrettet i perioden fra 1. maj til 1. oktober.

Lyngby-Taarbæk Kommune har sammen med Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn valgt at benytte situationen med mindre trafik til at skabe flere byrumsaktiviteter til glæde for byens gæster og for de handelsdrivende.

Som led i et byrumsforsøg er p-pladserne inddraget i hovedgadens nordøstlige side. Lokale butikker og caféer er blevet tilbudt at booke p-pladserne til udeservering og markedsboder i disse sommermåneder. Derudover er der forskellige aktiviteter på programmet, bl.a. fællessang en række lørdage henover sommeren.