Gå til hovedindhold

Den midlertidige mulighed for parkering ved krydset Buddingevej/Engelsborgvej ophører

I forbindelse med letbanearbejdet har det i en periode været muligt at parkere på arealet lige inden krydset ved Buddingevej og Engelsborgvej. Dette område bliver nu arbejdsområde, og derfor ophører muligheden for at parkere der.

Hvad kommer der til at ske?

Den 2. januar 2023 kl. 7 forventer vi, at vores entreprenør, Per Aarsleff A/S, går i gang med at afspærre og flytte maskiner til området, så de kan etablere et nyt arbejdsområde. Derfor er det vigtigt, at du fjerner din bil inden da.

Beboerkørsel til egen matrikel vil være muligt, mens arbejdet står på. 

Vi forventer, at arbejdet med at ombygge vejen kan afsluttes i efteråret 2023. Derefter går arbejdet med at bygge selve letbanen med skinner, kørestrømsanlæg m.v. i gang. Dette informerer vi naturligvis nærmere om til den tid.

Hvad betyder det for dig, der bor og færdes i området?

Hvis du bor eller færdes ved arbejdsområdet, kan du opleve, at arbejdet periodevis vil støje – særligt når vi skærer i asfalten og fjerner den eksisterende belægning samt når vi komprimerer jord og asfalt med en tromle. Derudover kan du opleve støj fra arbejdskøretøjer, der kører til og fra arbejdsområdet.

Arbejdet bliver udført inden for almindelig arbejdstid, som i Lyngby-Taarbæk Kommune er hverdage mellem kl. 7 og 18 og evt. lørdage mellem kl. 7 og 14.

Sådan får du trafikinformation

Arbejdet kan desværre ikke undgå at påvirke trafikken. Følg skiltningen i området og husk at passe godt på byggearbejderne og hinanden, mens arbejdet står på. På dinletbane.dk/trafik, har Hovedstadens Letbane samlet overblikket over, hvor du kan holde dig orienteret om den aktuelle trafiksituation – uanset om du er gående, cyklist, bilist eller rejser med kollektiv transport.

 Følg letbanebyggeriet på vores hjemmesider og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til byggeriet.

Hovedstadens Letbane:

  • Hjemmeside:dinletbane.dk/trafik
  • Mail: info@dinletbane.dk
  • Telefon: 7242 4500

Lyngby-Taarbæk Kommunes letbane-team:

  • Hjemmeside: letbane.ltk.dk
  • Mail: letbane@ltk.dk
  • Telefon: 2388 6209
  • Tilmelding nyhedsbrev: letbane@ltk.dk